سرلشکر محسن رضایی در یادواره شهدای منطقه سه شهر تهران:
کد خبر: ۲۶۸۲|
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۳:۰۰
دکتر محسن رضایی شامگاه چهارشنبه در یادواره شهدای حریم انقلاب اسلامی در حسینیه ارشاد تهران گفت: ولایت فقیه ضامن حضور مردم در انتخابات است و تضمینی برای جدا نشدن دین از سیاست.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دکتر محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام که در جمع خانواده معظم شهدا، ایثارگران و بسیجیان منطقه سه شهر تهران سخن می گفت، با گرامیداشت سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی افزود: عید انقلاب عید استقلال و پیروزی انقلاب اسلامی را به ملت پر افتخار ایران تبریک و تهنیت عرض می کنم و گرامی می داریم یاد امام را که کشتی انقلاب را به ساحل پیروزی رساندند. یاد و خاطره شهدا را گرامی می داریم به ویژه 1800 شهید منطقه سه.

حسینیه ای که شما جمع شدید کانون انقلاب بود. شهید مطهری و مرحوم شریعتی و رهبر معظم انقلاب از اینجا به روشنگری پرداختند و بعدها مرکز اعزام نیرو به جبهه ها شد. اساسا مسجد و حسینیه نقش مهمی را در ایران اسلامی ایفا کردید. اینجا یکی از کانون های اصلی نهضت امام بوده است.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دوران دفاع مقدس گفت: این انقلاب مهمترین دستاوردش استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی بود. سوال این است که چرا جمهوری اسلامی؟ چرا ملت ایران در این انقلاب جمهوری اسلامی را انتخاب کردند، چه اندیشه ای پشت این نظام است. سوالی که جا دارد پس از سی و هفت سال به آن بپردازیم. همه فشارها برای همین محصول انقلاب است.  انقلاب 22 بهمن هم تکرار انقلاب های گذشته مانند مشروطه و ملی شدن صنعت نفت و پانزده خرداد بوده و هم انقلاب جدیدی بوده است. در ملی شدن نفت ، استقلال هدف بود و در این انقلاب هم این هدف را دارد.  انقلاب 22 بهمن هم مشروطه را در دل خودش دارد و یک چیز جدیدی دارد به نام جمهوری اسلامی، که متاع، عطا و هدیه جدیدی است. مشروطه شکست خورد، ملی شدن صنعت نفت شکست خورد و این انقلاب همه آنها را زنده کرد. چرا شکست خوردند؟ به خاطر مجلسی که ساخته شده بود و شاهی که می خواست مملکت را اداره کند. لذا محمدعلی شاه مجلس را به توپ بست. در ملی شدن نفت، مصدق از انگلستان برید و به آمریکا پیوست و صف خودش را از آیت الله کاشانی جدا کرد. شکستش هم به همین دلیل بود. بیست سی تا تانک اسمش کودتا نیست. مردم بودند که مقاومت نکردند. اگر مردم مقاومت می کردند، کودتا پیروز نمی شد. دین را هم از سیاست جدا کردند.

رضایی افزود: در انقلاب 22 بهمن تجربه این رویدادها بود و طرح جدیدی با شعار استقلال و آزادی و جمهوری اسلامی را بنا کرد و یکی از دلایلی که توطئه ها را خنثی کردیم، این بود که جمع بندی مردم درست بود تا انقلاب در برابر فشارها حفظ شود. یک انقلاب کامل در ایران صورت گرفت.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ملت ایران چند مساله را در ذهن داشت. نباید بین مجلس، دولت و قوه قضاییه چندگانگی در کشور به وجود بیاید. نهادها نباید با یکدیگر چالش داشته باشند و بایستی وحدت و هماهنگی داشته باشند. همچنین نباید مردم از حکومت جدا بشوند. فرمولی پیدا شد تا مردم از حکومت جدا نشوند. ملت ایران در این فکر بود که در مبارزه با شاه و بعد از آن، دین از سیاست جدا نشود. امام آمد و این مسائل را حل کرد. ولایت فقیه و مردم سالاری دینی، می تواند مملکت را حفظ کند و جریان مشروطه تکرار نشود. از طریق ولایت فقیه کشور به دیکتاتوری کشیده نمی شود. مقام معظم رهبری گفتند من از امام دو بار سوال کردم که چه وقت جمهوری اسلامی به ذهنتان رسید. امام تاملی کردند و گفتند: ما به تکلیفمان عمل کردیم و شد جمهوری اسلامی.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: جمهوری اسلامی بعد از هفتاد سال شکست پی در پی ، آمد تا طومار این شکست ها برچیده شود. ولایت فقیه ضامن حضور مردم در انتخابات است و تضمینی برای جدا نشدن دین از سیاست. جمهوری اسلامی به برکت ولایت فقیه توانست شاه را شکست بدهد، جنگ را با پیروزی به پایان برساند و در موضوع هسته ای، با عزت پیش برویم. این موضوع باید برای جوانان تبیین شود و این عطیه را باید حفظ کرد.

دکتر رضایی در ادامه افزود: مشارکت و اعتراض ها باید قانونی باشد و مر قانون و جمهوری اسلامی رعایت شود. با اعتراض های خیابانی، اقدامی ضد انقلابی و ضد حرکت مردم در هفتادسال اخیر رخ داده است. اعتراض و شکایت التهاب آفرین تقابل با جمهوری اسلامی خواهد بود. هم مشارکت و هم شکایت ها باید قانونی باشد. بیش از صد سال است که می گوییم قانون. بی قانونی جلوی پیشرفت را می گیرد و به بیگانگان فرصت سو استفاده می دهد.  این انقلاب آمده تا دین و سیاست را همراه هم کند. چرا یک عده در پی جدایی این دو هستند. آنها با اساس انقلاب مقابله می کنند. دعوای متحجرین و لیبرال زده ها دعوای دوران مشروطه است. این دفاع از انقلاب نیست. هر دو این گروه ها، مانع انقلاب بوده اند و زنده کردن این دعوا متعلق به هفتاد سال پیش است. امروز نقطه درگیری ما جای دیگری است. جداکردن
وی افزود: بعضی می گویند رهبری شورایی باشد یا چگونه باشد، شورای نگهبان دست از نظارت بردارد.  این حرف ها جدایی دین از سیاست است. اگر شورای نگهبان با شجاعت اعمال قانون نکند، جداکردن دین از سیاست است.

استاد دانشگاه امام حسین گفت: جمهوری اسلامی یک مدل ارائه کرده که در عین حال که دین نظارت دارد، ولی مردم می توانند خبرگان، مجلس و دولت و شوراهای شهر را انتخاب کنند. ضمانتش هم وجود رهبری است تا مردم از حکومت فاصله نگیرند. نگهبان اتصال دولت و مردم و مجلس ولایت فقیه است. بعضی ها در پی دلسردی هستند و می گویند در انتخابات کسی نمانده برای رقابت. یاس خوانی می کنند. اطلاعات دستگاه های خودشان می گوید اصلاح طلب ها دو و نیم برابر کرسی های مجلس نامزد دارند و ممکن است بیشتر هم بشوند.

دکتر رضایی  گفت: جمهوری اسلامی موفق شده اما از داخل و بیرون دست به گریبان منازعات است. قدرت های بین الملل و صهیونست ها و برخی در داخل مشکل آفرینی می کنند. عربستان را تحریک کرده اند و می خواهند وارد درگیری اش کنند. در چنین شرایطی باید وحدت و منافع ملی و امید دادن به جامعه را دنبال کنیم. بسیاری از سر دم داران مبارزه با جمهوری اسلامی، اقتصاد و پول کشور را در اختیار داشته اند. اقتصاد از ابتدای انقلاب در دست لیبرال ها و تکنوکرات ها بوده و منتظرند رابطه با آمریکا برقرار شود. اگر سیاست های کلی نظام و رهبری در اقتصاد وارد شود، این همه بیکاری نبود. خودشان این مسائل را درست کردند و خودشان اساس انقلاب را زیر سوال می برند. آن چیزی که حل شد در اختیار امام و رهبری بوده. انتخابات، دفاع و امنیت بوده. لیبرال ها طلبکارترین نیروها از رزمندگان و بسیجیان بوده اند. 

سرلشکر محسن رضایی با اشاره به تبلیغات رسانه های بیگانه گفت: این موج تبلیغاتی و مطالب طرح شده در ماهواره ها و سایت ها می خواهند جوانان را فریب بدهند و جوان ما را می خواهند از گذشته ها جدا کنند. دشمنان در برجام کلمه هشت سال را گذاشته اند تا به خیال خودشان جوانان در سال های بعد، راه دیگری را در پیش بگیرند. خواب دیده اند و به گور خواهند برد.

در پایان مراسم یادواره از خانواده محترم شهید مصطفی احمدی روشن و جمعی از شهدای منطقه سه شهر تهران با حضور دکتر محسن رضایی تقدیر شد.
ارسال نظر