کد خبر: ۴۵۲|
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۲۲:۰۳
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در همایش حماسه اقتصادی زندگی رفاه و اشتغال در حسینیه دزیانی‌های گرگان اظهار داشت: به منظور بررسی و رفع مشکلات کشاورزی در استان‌ها، 10 شهرک کشاورزی در 10 استان ایجاد می‌کنم.
شهرک کشاورزی ایجاد می‌کنم/ قیمت‌گذاری کنونی گندم را قبول ندارم

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دکتر رضایی به نقل از فارس، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در همایش حماسه اقتصادی زندگی رفاه و اشتغال در حسینیه دزیانی‌های گرگان اظهار داشت: این شهرک‌ها دارای دانشکده، پژوهشکده، آزمایشگاه اصلاح بذر، خاک و دام، سردخانه، صنایع کشاورزی انواع پزشکی‌های کشاورزی و تجهیزات کشاورزی است.

وی با بیان اینکه از علم و فناوری داخل کشور باید برای توسعه و پیشرفت کشور بهره بگیریم، ادامه داد: ما علم و فناوری را باید از هر جای دنیا وارد کنیم  ولی به جای ورود علم و فناوری آنچه را که داریم از کشور خارج می‌کنیم و از سویی دیگر  دانشجویانی که در داخل کشور تربیت می‌شوند به خارج از کشور می‌روند.

به گفته وی شهرک کشاورزی یک مجموعه کامل است که تمامی مشکلات استان‌هایی که قطب کشاورزی هستند را بررسی و رفع می‌کنند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به یارانه سبز گفت: این یارانه به 8 گروه از افراد تعلق می‌گیرد. دسته اول کسانی هستند که کشاورزی را از شکل سنتی خارج و به صورت مدرنیزه انجام می‌دهند.

وی با بیان اینکه اصلاح خاک، بذر و دام شامل یارانه سبز می‌شود، بیان کرد: این اصلاح درآمد کشاورز را در هر هکتار چند برابر درآمد فعلی می‌کند.

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری ادامه داد: ایجاد صنایع تبدیلی یکی دیگر از مؤلفه‌های اعطای یارانه سبز است که با این کار اشتغال صنعتی و درآمد کشاورزان افزایش می‌یابد.

رضایی با انتقاد از قیمت هزینه خرید گندم اظهار داشت: قیمت واقعی خرید تضمینی گندم حداقل 800 تومان است ولی دولت گندم را به قیمت 500 تومان از کشاورز داخلی خریداری و به قیمت 900 تومان وارد می‌کند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: من به هیچ عنوان قیمت‌گذاری گندم را قبول ندارم و باید در این قیمت‌گذاری تجدید نظر صورت گیرد.

وی رفع مشکلات مربوط به کشاورزان را یکی دیگر از موارد 8 گانه اعطای یارانه سبز عنوان کرد و گفت: گلستان زیبا اما فقیر است و در زیر زیبایی و سرسبزی آن فقر نهفته است. همان‌گونه که چهره این استان گلستان است باطن زندگی مردم هم باید گلستان باشد.

رضایی بر تحول در کشاورزی تأکید کرد و افزود: در حوزه‌های مختلف مانند باغداری، زراعت، شیلات و دام تحول ایجاد می‌کند.

 

اقتصاد ایران نیاز به شعار ندارد / بیکاری و تورم فلاکت اقتصادی ایران


دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: فقط با حماسه می‌توان از شرایط حساس عبور کرد. اکنون اقتصاد به موضوع مهم کشور تبدیل شده و در هر گوشه و کنار صحبت اقتصاد و مشکلات اقتصادی جامعه است.

وی ادامه داد: اقتصاد جزو اولویت‌های کشور بوده و با حماسه باید مشکلات اقتصادی را رفع کرد.

رضایی با بیان اینکه شرایط حساس و خطرناک اقتصادی با حماسه‌آفرینی مردم پایان می‌یابد به گفته وی روند فعلی اقتصادی کشور باید جایی پایان یابد و این کار با شعار عملی نمی‌شود، گفت: تحصیلکردگان بیکار در کشور زیاد است، این وضعیت هم نظام و هم زندگی مردم را تهدید می‌کند.

وی با اشاره به اینکه کمتر اتفاقاتی در کنار یکدیگر نظام و زندگی مردم را تهدید می‌کند، تصریح کرد: پیروزی در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری دو نتیجه دارد از یک سو جمهوری اسلامی را از خطر تحریم‌ها دور نگاه می‌دارد و از سوی دیگر زندگی مردم را از شرایط فعلی نجات می‌دهد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: حضور حماسی مردم در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری موجب ایجاد نشاط و شادابی در جامعه می‌شود.

رضایی با بیان اینکه زندگی، جان، مال و آبروی مردم مهم است، بیان کرد: حادثه‌ای که اکنون در کشور در حال شکل‌گیری است برای نظام و زندگی مردم خطرناک می‌باشد.

 

وی با بیان اینکه شعار هم موجب فریب و هم موجب تلف شدن وقت مردم می‌شود، افزود: دو گروه در جامعه وجود دارند یک گروه در صدد ایجاد نشان دادن سراب به مردم و گروهی دیگر در صدد گل آلود کردن آب برای رسیدن به منافع شخصی و سیاسی خود هستند.

رضایی با اشاره به اینکه  باید گرد وحدت حلقه زنیم و با برنامه و فکر و دور اندیشی از این پیچ خطرناک عبور کنیم، تصریح کرد: حماسه یک روز از لوله‌های تفنگ جوانان غیور این سرزمین و امروز از فکر و نوک قلم نسل دیگری از جوانان بیرون می‌آید.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام  گفت: نمی‌شود با سرنوشت و آرزو‌های یک ملت بازی کرد باید احساسات را کنترل و منافع شخصی و جناحی را ده سال دیگر باید پیگیری کنند. شرایط فعلی کشور عادی نیست و باید بگونه‌ای عمل کنیم که در گذر از این شرایط سربلند بیرون آییم.

وی با بیان اینکه ابتدا باید این فتح و پیروزی به دست آید و بعد از غنایم پیروزی ملت بهره گیریم، گفت: با نشستن در پستو نمی‌توان برای مردم تصمیم گرفت با جمع شدن یک، دو و یا سه نفر در قالب یک ائتلاف تصمیم‌گیری برای سرنوشت و آینده ملت امکان‌پذیر نیست.

رضایی خاطرنشان کرد: وقتی صحبت از ائتلاف می‌شود می‌گویند نخبگان نظر دهند این افراد نه در دانشگاه‌ها حضور می‌یابند و نه با نخبگان صحبت می‌کنند.

رضایی با اشاره به دسیسه‌افکنی‌های دشمنان علیه ملت و نظام جمهوری اسلامی ایران بویژه در جریان پرونده هسته‌ای گفت: دشمن با وقت‌کشی به دنبال اثرگذاری تحریم‌ها بر زندگی مردم است. دشمن با این وقت‌کشی در صدد است مردم را به جان هم و به جان نظام بیاندازد این یک توطئه است که از یک سال و نیم قبل آغاز شده است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: دولت و مجلس تلاش کردند تا مشکلات اقتصادی رفع شود اما با هر بار اظهار نظر آنها مشکلات اقتصادی افزایش یافت. با صحبت رئیس بانک مرکزی، وزیر اقتصاد، معاونین و نمایندگان مجلس شورای اسلامی تورم سیر صعودی خود را ادامه داد.

وی با بیان اینکه اقتصاد ایران نیاز به شعار ندارد بلکه نیازمند نسخه است، خاطرنشان کرد: در مناظره‌ انتخاباتی سال 1388 از بیکاری و تورم به عنوان فلاکت اقتصادی نام بردم و وقتی خواستار آمار شدم از من انتقاد کردند.

رضایی گفت: مشکلات اقتصادی ابتدا باید درست تشخیص داده شود و پس از آن نسخه مناسبی برای آن تدوین شود. برنامه‌های اقتصادی هم در کلیت و هم در اجرا باید درست باشند.

وی با بیان اینکه گرانی در ایران مانند اژدهای 5 سر است، افزود: در برخی از کشورها ممکن است این معضل یک سر و یا دو سر داشته باشد. برای رفع مشکل گرانی باید این 5 مورد همزمان و در کنار هم مورد توجه قرار بگیرند.

وی تحریم، یارانه‌ها، چاپ بدون پشتوانه پول و فقدان مهارت در کنترل تورم را جزئی از 5 مشکل اقتصادی کشور نام برد که موجب افزایش تورم شده‌اند.

این نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه برای مهار بیکاری و تورم همه امکانات در کشور وجود دارد بیان کرد: کارشناس منابع طبیعی نقدینگی و سایر امکانات لازم را در کشور داریم. آنچه که لازم است نسخه مناسب و درست با توجه به شرایط اقتصادی کشور است تا بتوان از این شرایط سخت با موفقیت عبور کرد.

وی بر پرهیز از شعارزدگی تأکید و گفت: در دولت آینده برای تمام استان‌ها و شهرهای کشور برنامه دارم در جایی ممکن است کشاورزی و در جایی دیگر صنعت اولویت دارد اما این برنامه‌ها باید مکمل هم باشند.

ارسال نظر