کد خبر: ۲۷۱۱|
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین اضافه كرد: بسیاری از آحاد جامعه با منافع و تعهدات بیمه نامه ها آشنایی ندارند و صنعت بیمه کشور می‌بایست با ارائه اطلاعات شفاف و شاخص‌ها و ویژگی‌های انواع بیمه نامه ها این خدمات ارزنده را از کالای لوکس به کالای ضروری تبدیل کنند تا صنعتگران، تولیدکنندگان، بازرگانان و کلیه مردم عزیزمان تمایل به خرید بیمه‌ نامه داشته باشند
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در ديدار مديرعامل شركت سهامي بيمه "ما" در راستای دستیابی به اهداف سند چشم انداز 20 ساله توسعه ایران در سال 1404 خواستار بازنگری و تسهیل در دستورالعمل‌های صنعت بیمه شد.دیدار مدیرعامل بیمه

به گزارش گروه بانک و بیمه پول‌نیوز، طی دیداری دوستانه با حضور دكتر محسن رضايي دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام، محمد خرم مشاور وزير ورزش و جوانان و مهندس مجيدصفدري مديرعامل شركت بيمه "ما" مسائل مهم صنعت بیمه و نقش نهادهای اجتماعی وسیاسی درگسترش فرهنگ بیمه به بحث و بررسی گذاشته شد.

بر اساس این گزارش، در اين ديدار كه در دبيرخانه مجمع تشخيص مصلحت نظام برگزار شد دکتر محسن رضایی ضمن تاکید برآنکه گسترش فرهنگ بيمه و خدمات رساني مناسب و شايسته باید در اولویت بیمه گذاران باشد گفت: در توسعه و گسترش فرهنگ بیمه در سراسر کشور عزیزمان نهایت توان و تدابیر لازم را به کار گیرید و با ایجاد اعتماد، اطمینان و بسترهای مناسب رغبت خریدخدمات بیمه ای رادرمردم فراهم کنید.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین اضافه كرد: بسیاری از آحاد جامعه با منافع و تعهدات بیمه نامه ها آشنایی ندارند و صنعت بیمه کشور می‌بایست با ارائه اطلاعات شفاف و شاخص‌ها و ویژگی‌های انواع بیمه نامه ها این خدمات ارزنده را از کالای لوکس به کالای ضروری تبدیل کنند تا صنعتگران، تولیدکنندگان، بازرگانان و کلیه مردم عزیزمان تمایل به خرید بیمه‌ نامه داشته باشند. از طرفی نقش بیمه‌ های عمر و سرمایه گذاری در تامین رفاه جامعه بسیار مهم است و افراد مختلف کشور با ابتیاع این بیمه‌ نامه ها دارای آینده ای روشن خواهند شد و با برنامه مالی معین دوران زندگی خود و خانواده تحت تکفلشان را مدیریت خواهند کرد.

دکتر محسن رضایی تاکید کرد: ضریب نفوذ بیمه کشورمان با افق سند چشم انداز ١٤٠٤ فاصله معنا داری دارد و زیبنده ایران اسلامی با چنین ظرفیت های بالقوه جمعیتی و جغرافیایی نیست. لذا دست اندرکاران صنعت بیمه می بایست زیرساخت‌های افزایش ضریب نفوذ بیمه و آهنگ رشد این صنعت را فراهم کنند.

دبير مجمع مصلحت نظام در پایان خاطر نشان كرد: فرآگيري آموزش‌هاي جديد بيمه‌گري و اطلاع رسانی این آموزش‌ها در دوران پساتحريم از ضروریات است. همچنین قوانين، آيين نامه‌ها و دستورالعمل‌هاي صنعت بيمه در راستاي سند چشم انداز ايران ١٤٠٤ بازنگري و تسهيل شود تا به قدرت صنعت بيمه و ايجاد شرايط مناسب و شايسته افزوده شود.

شایان ذکر است در ابتداي اين ديدارمهندس مجيدصفدري مديرعامل شركت بيمه "ما" گزارشي ازروند فعاليت هاي اين شركت ارائه داد ونقش مهم صنعت بيمه رادر پيشبرد اهداف اقتصادي كشور تشريح كرد.

گفتني است پیش از این بيمه‌هاي زندگي و حوادث کارکنان مجمع تشخيص مصلحت نظام توسط بيمه "ما" صادر شده است و مقرر شد ساير رشته هاي بيمه اي اين شرکت نيز با بهترین شرایط ارائه شود.
ارسال نظر
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
چه فرقی می کنه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۲۷ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۴
0
1
از برادر بزگواری که آینده نگر هستند و افق دید بلندی دارند انتظار میرود که دور و بر خودشون ره هم مراقبت کنند که چه کسانی با هاشون عکس یادگاری می گیرند.
اقا محسن خبر دارند که مجید جان تا چند ماه قبل کارمند ساده یک شرکت بیمه بودند و بعد از انتخابات ریاست جمهوری سال 92 به علت فعالیت در ستاد اقای روحانی ( معروف است که در همایش ها باد ایشان را می زدند )ظرف یک مدت کوتاه برای رزومه سازی به سطوح بالای مدیریتی در ان شرکت رسیدند و سپس به بیمه ایران معین و به سرعت به مدیر عاملی بیمه ما رسیدند . حتی بدون مدرک فوق لیسانس .
احتمالا با این عکس و حمایت رییس کل بیمه مرکزی هم بشوند .
چون از اراتمندان اقای رضایی بودم و بازتاب این کار ایشون بازخورد قشنگی حداقل در صنعت بیمه که ایشون را می شناسند نداشته این مطلب رو عرض کردم.
دوستان و مشاورین ایشون خودشون تحقیق گنند ولی مراقب باشیم که ما نباید ذخیره هامون رو خرج کاسبها کنیم