به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دکتر رضایی به نقل از ایسنا، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در همایش بینالمللی ولایت که امروز در مسجد اعظم اهواز برگزار شد اظهار کرد: یکی از ملاکهای ولایت، توجه به مردم است، به همین دلیل است که اسلام اجتماعی، یکی از شعبههای ولایت است.
وی افزود: اسلام اجتماعی شعبهای از ولایت است که متأسفانه کمتر به آن توجه شده است؛ اسلام اجتماعی یعنی مسأله خانواده، محله، شهر و در نهایت تمدن اسلامی که از مهمترین اهداف جمهوری اسلامی ایران است.
رضایی تصریح کرد: ما نیامدهایم حکومت کنیم و بر دیگران حاکم شویم، ما آمدهایم از حکومت ابزاری ایجاد کنیم برای اینکه تمدن اسلامی نوینی را به وجود آوریم که در آن تمدن، خانواده و محله و شهر و فرهنگ و هنر و ادبیات در جهت ابعاد ارزشی و اسلامی گسترش پیدا کنند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به مسائلی که دشمنان اسلام در مقابله با این هدف جمهوری اسلامی به وجود آورهاند، افزود: دشمنان از آغاز تا امروز سد راه تحقق این هدف شدهاند و اگر ریسمان ولایت نبود در همان گام اول مانند مشروطه یا جریان ملی شدن نفت یا بسیاری از حوادث دیگر، نمیتوانستیم گامهای بعد را برداریم.
وی ادامه داد: ما خوزستانیها افتخار میکنیم که از اولین لحظات حرکت امام راحل تا امروز جانانه پشت سر ولایت ماندهایم و اگر اعتصاب کارکنان شرکت نفت با حمایت علمای استان نبود، انقلاب به پیروزی نمیرسید.
رضایی گفت: پس از آن در دوران دفاع مقدس با پرچمهای ولایتی که از خوزستان بالا رفت، امام فرمود خوزستان دین خود را به اسلام ادا کرد و امروز رویارویی سومی که غرب با ما شروع کرده و هدف اساسی آن جلوگیری از شکلگیری جامعه اسلامی و تمدن اسلامی است، کمتر از آن دو رویارویی گذشته نیست؛ اینجا نیز باید حول پرچم ولایت حرکت کرد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه ولایت امروز در ایران تبدیل به یک نظام و سیستم شده است، افزود: حمایت لفظی از رهبری لازم است اما کافی نیست؛ جامعه ما و جهان اسلام امروز به شدت نیاز به همدلی و همفکری و همکاری دارد؛ چرا که امریکا، اسرائیل و انگلیس با توطئه جدید به دنبال آن هستند که مسلمانها را به دست خود مسلمانها تضعیف کنند و یک اسلام ضعیف درست کنند و بر اساس برنامههایی که دارند، ارزشهای قبلی را در این منطقه تحقق بخشند.
وی در ادامه بر ضرورت شکلگیری همفکری در جهان اسلام تأکید کرد و افزود: توسعه علوم اسلامی و بحثهای سازنده بدون تعصبات میتواند نقش مؤثری در جهان اسلام به عنوان محور این همفکری داشته باشد. دانشگاه امیرالمؤمنین که در آینده به یکی از افتخارات بزرگ ایران اسلامی تبدیل خواهد شد کانون بسیار خوبی برای تجمع علمای جهان اسلام است. این مرکز میتواند مبنای وحدت منطقهای و علمی باشد.