محسن رضایی در دیدار از مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع:
کد خبر: ۱۰۴۳|
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۸:۵۳
دکتر محسن رضایی گفت: یکی از مهمترین مولفه های حاکمیت اقتدار درون زا است که مهمترین عامل این اقتدار به ویژه در شرایط کنونی موضوع اقتصاد مقاومتی است.
مفهوم اقتصاد مقاومتی، مقاومت مردم نیست حفاظت از مردم است مفهوم اقتصاد مقاومتی، مقاومت مردم نیست حفاظت از مردم است مفهوم اقتصاد مقاومتی، مقاومت مردم نیست حفاظت از مردم است مفهوم اقتصاد مقاومتی، مقاومت مردم نیست حفاظت از مردم است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دکتر محسن رضایی ،دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در بازدید روز چهارشنبه خود از مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام که مهمان دکتر علی اکبر ولایتی رئیس این مرکز بود ، با اشاره به اینکه تجربیات تاریخی منطقه بویژه حوادث این روزها از یک سو و برخی رخدادهای نا مطلوب در داخل کشور (اعم از برخی اتفاقات مرزی یا...) بیانگر آن است که لازمه یک حاکمیت مستدام و قدرتمند ، اقتدار درون زاست افزود: در شرایط کنونی برای دستیابی به این اقتدار درون زا گریزی از اجرای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی نداریم.

 

    وی ادامه داد : در دوران رژیم گذشته ، حکومت کار سختی پیش رو نداشت چون استقلال را می فروخت و با پشتیبانی آمریکاحکومت می کرد و لذا عملاً بازوی اجرایی کاخ سفید در منطقه شده بود. اما در جمهوری اسلامی بدلیل اصل بودن استقلال کشور طبعاً حکومت کردن با چالش هایی روبروست.

 

     دکتر رضایی درباره تعاریف مختلفی که از مفهوم اقتصاد مقاومتی می شود گفته که برخی این مفهوم را مقاومت مردم در برابر مشکلات اقتصادی معنا می کنند در حالیکه این مفهوم اساساً چنین معنایی را در بر نمی گیرد ، بلکه اتفاقاً در پی ایجاد شرایطی است که با مقاوم سازی زیر ساختهای اقتصادی ، سپری باشد در برابر مردم تا به زندگی آنان آسیبی وارد نشود.
     دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان هدف از این نشست را همکاری دو مجموعه برای طراحی مکانیسمی جهت تبیین بهتر و گفتمان سازی مفهوم اقتصاد مقاومتی از یک سو و بررسی راهکارهای نظارتی در این حوزه است.
     در این دیدار، دکتر علی اکبر ولایتی، رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع، با اشاره به اهمیت اقتصاد مقاومتی و نقش اثر گذار مجمع تشخیص مصلحت نظام در تدوین سیاست های کلان بر همکاری مشترک مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع با دبیرخانه مجمع تاکید کرد و ضمن استقبال از برگزاری این قبیل جلسات، رایزنی و تبادل تجربیات و نتایج پژوهش های این دو نهاد را ضروری دانست.
ارسال نظر