محسن رضايي در سخنان پيش از خطبههاي نماز جمعه تهران از مردم خواست كه: «گزارشات و پيشنهادات خودتان را براي مجمع ارسال كنيد، هر چند كه مجلس و دولت مسوول اجراي سياستهاي كلي نظام هستند اما شما چشمان رهبري شويد و اجراي آن را در دولت و مجلس رصد كنيد و پيشنهادات خود را به ما اطلاع دهيد.»
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دکتر رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در سخنرانی پیش از خطبههای نمازجمعه این هفته گفت: امروز سالروز ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی است که از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به مسئولان ابلاغ شده است. این سیاست در مورد مسئله تحریمهای اقتصادی ابلاغ شده و نشان میدهد وظیفه مسئولان و ضرورت اقتصادی در این برهه حساس چیست.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با طرح اين سوال كه آيا واقعا مشكلات اقتصادي ايران تنها ناشي از تحريمهاي اقتصادي است؟ گفت: تحريمها عامل مهمي است اما عوامل ديگر هم وجود دارد. محسن رضايي با تاكيد بر اينكه اقتصاد مقاومتي ميخواهد بگويد كه مساله اقتصادي را تنها در تحريمها نبينيد؛ گفت: بسياري از مسائل اقتصادي از داخل خود ما است و به دولت، مجلس و قوه قضاييه و خيلي از مسائل ديگر ارتباط دارد، وی افزود: مجمع تشخيص مصلحت نظام از سال آينده نظارت خود را در این خصوص آغاز ميكند؛ از اين رو از دولت و مجلس شوراي اسلامي و قوه قضاييه تقاضا ميكنيم كه كسي سياسي رفتار نكند.
در همین راستا مدتی است که پایگاه اطلاع رسانی دکتر رضایی نظر سنجی ای را در خصوص نحوه اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی مطرح کرده است که در سالروز یک سالگی ابلاغ این سیاست ها نتایج آن را منتشر می نماید.
بايد توجه داشت که نتايج به دست آمده از اين نظرسنجي با توجه به سلايق مخاطبان پایگاه اطلاع رسانی دکتر رضایی، اگرچه بيانگر يک جامعه آماري نسبتاً وسيع و در برگيرنده سلايق مختلف است و طبيعتاً در جاي خود ميتواند مورد تحليل و بررسي قرار گيرد، اما به هيچ وجه مدعي اعلام نظر قطعي جامعه ايراني در این خصوص نمی باشد.
چراکه شرکت در نظرسنجي مجازي (اينترنتي) عمدتا توسط افراد تحصيلکرده، نخبگان و عموم افرادي که دسترسي به شبکه اينترنت دارند، می باشد و البته باید در نظر داشت که بیشتر مخاطبان سایت شخصی دکتر محسن رضایی را جامعه فرهیختگان و نخبگان کشور و همچنین دوستداران ایشان تشکیل می دهند.
این پایگاه اطلاع رسانی ضمن قدرداني و تشکر از احساس مسئوليت کاربران سايت نسبت به اوضاع اقتصادی کشور و شرکت در نظرسنجي درباره « نحوه اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی تا به امروز» مطرحشده بعد از یک سال از ابلاغ این سیاست ها، نتايج اين نظرسنجي را اعلام ميکند.
در اين نظرسنجي تعداد 714 نفر از خوانندگان محترم شرکت کردهاند كه نتايج به دست آمده به شرح زير است:
بد: 75/49 درصد
عالی: 10/78 درصد
متوسط: 8/96 درصد
خوب: 4/76 درصد
امید است که با نظارت همگانی و ورود نخبگان و اقتصاد دانان در عرصه اجرای این سیاست ها شاهد پیشرفت های روزافزون اقتصادی و رهایی از چنگال تحریم های ظالمانه باشیم.
خروجی آن موفقیت خواهد بود. خیلی سخت است که یک شخصیت تراز اول بعنوان مثال در انتخابات مجلس حتی اگر ده درصد موفق نشود. پس پیش از آن حسابشده تر عمل کنیم بهتر نیست؟ گاهی مشاوره های یک شخص معمولی از یک مدیر کل بهتر خواهد بود و مسایل انتخابات ابتکاری و ذاتی هستند.
بنده خیلی سعی کردم حداقل یک جلسه چند دقیقه ای با شما داشته باشم. ولی بعضی از عزیزان بجای اینکه پل ارتباطی باشند،مثل یک دیوار عمل می کنند.
09126341388 مهندس آدینه
adineh.eng@gmail.com
خروجی آن موفقیت خواهد بود. خیلی سخت است که یک شخصیت تراز اول بعنوان مثال در انتخابات مجلس حتی اگر ده درصد موفق نشود. پس پیش از آن حسابشده تر عمل کنیم بهتر نیست؟ گاهی مشاوره های یک شخص معمولی از یک مدیر کل بهتر خواهد بود و مسایل انتخابات ابتکاری و ذاتی هستند.
بنده خیلی سعی کردم حداقل یک جلسه چند دقیقه ای با شما داشته باشم. ولی بعضی از عزیزان بجای اینکه پل ارتباطی باشند،مثل یک دیوار عمل می کنند.
09126341388 مهندس آدینه
adineh.eng@gmail.com
اقتصادمقاومتی نیاز اصلی ملتهاست ودرایران دست یابی به اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم انفلاب اسلامی به مسئولان ابلاغ گردیده. راه خروج ازعقب ماندگی ملتها وبیداری واقعی آنان با شناخت صحیح عوامل اصلی اقتصاد مقاومتی میسر میباشد دربررسی تاریخ مشاهده میگرددکه اقتدار ملتها زمانی ازدست رفته و بعضی ازآنان دوباره به اقتدار دست یافته اند و بعضی دیگر هم چنان گرفتارند. درایران برنامه اقتصاد مقاومتی فعالیت خود را آغاز کرده وبا اجرای آن به دنیا نشان میدهد که اول ملتها با داشتن اقتدار هیچ کشوری نمیتواند به حقوق و حریم آنها دست اندازی نماید دوم باداشتن اقتداردنیا رابه سوی صلح وآرامش پیش برده و در نتیجه نشان میدهد اعمال تحریمها بی معنی وکم اثر بوده و بهترین روش در روابط بین دولتها در روابط عادلانه ومنطقی خواهد بود.
راه حل آغاز اجرای موثر برنامه اقتصاد مقاومتی که مسیری با فراز ونشیبهای خاص خود خواهد بود و از سوی رهبر معظم انقلاب نظارت کلی بر اجرای اقتصاد مقاومتی به دبیر خانه مجمع تشخیص مصلحت نظام واگذار گردیده که میتواند با همکاری یکی از ارکان نظام که همان ریاست محترم جمهوری و هيئت وزیران بوده و درآن حضور وزارت امور اقتصاد ودارایی و مجموعه های وابسته (بازارسرمایه .بیمه .بانک .مالیات .......) به عنوان یکی از مجریان برنامه های اقتصاد مقاومتی و با محوریت قراردادن خزانه کشور از کلیه وزارتخانه ها و سازمانها و ارگانها و...نسبت به نیازهای مالی آنان کسب اطلاع نموده و به عنوان نمونه به ترتیب زیر عمل نمایند.
باتشکیل کمیته ای مرکب از الف) نماینده متخصص نیازمندیهای مالی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی ب) نماینده متخصص وزارت امور اقتصاد ودارایی ومجموعه ها ی وابسته ج) نماینده متخصص ایجاد هما هنگی این کمیته با بیش از ۷۰ میلیون ایرانی د) نماینده متخصص خزانه کل کشور جهت دریافت وجوهات مربوط به خزانه و به همین ترتیب کلیه وزارتخانه ها وسازمانها وارگانها و... که نیازمند بودجه می باشند با اعلام نیازهای مالی خود با تشکیل کمیته های متخصص مربوطه به اهداف خود دست می یابند و در نتیجه باآغاز اولین برنامه کمیته های مزبور که واریزیهای مبالغ لحظه ای به خزانه کشور میباشد نشاط ملی بر مسئولين و مردم بوجود آمده و اعمال تحریم ها بر چنین ملتی کم اثر وبی اثر شده و روابط بین دولتها به مسیر اصلی که همان گفتمان منطقی میباشد برمیگردد
کلمه ای بنام عرصه تولید فساد کرده انسانها اعیان تولید میکنند وبرآن حق دارند ولیکن هیچ انسانی عرصه تولید نکرده و حقی برآن ندارد راه حل جدا شدن عرصه از اعیان استفتا از رهبر معظم و مراجع محترم تقلید و تدوین قوانین مربوطه است و درنتیجه وزیر به وزارتخانه و نماینده مجلس به مجلس و شهردار به شهر و صنعت خودرو به خودرو و صنعت پوشاک به پوشاک وطبیب به طبابت وکاسب به کسب و......... میرسد.