محسن رضایی:
کد خبر: ۲۰۱۸|
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۹
تعداد نظرات: ۴ نظر
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اگر قرار است پروتکل الحاقی پذیرفته شود، باید شروطی داشته باشد و به هیچ وجه اجازه بازرسی از مراکز نظامی داده نشود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دکتر رضایی، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در همایش تخصصی «برنامه هسته‌ای ایران؛ فرصت‌ها، چالش‌ها، روندها» که صبح امروز در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد، با اشاره به اینکه تحریم‌های اقتصادی در اقتصاد ایران هم اثر تخریبی و هم اثر سازنده دارد، اظهار داشت: تحریم اقتصادی یک جنگ اقتصادی است و این تحریم‌ها اثرات منفی روی اقتصاد ایران داشته اما به اثرات مثبت آن نیز می‌توان توجه کرد.

وی افزود: از اول انقلاب و در زمان جنگ ما تهدیدهای بزرگی را به فرصت تبدیل کرده‌ایم، این یک استراتژی به حساب می‌آید و هم‌اکنون نیز اثرات تخریبی تحریم را می‌توان خنثی کرد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه تحریم‌ها از سال ۹۱ شدیدتر شده است، خاطر نشان کرد: در گذشته هیچ‌گاه بانک مرکزی ایران را تحریم نکرده بودند، اما هم‌اکنون شاهد شدیدترین تحریم‌ها علیه ایران از ابتدای انقلاب هستیم.

رضایی با بیان اینکه اصلی‌ترین تحریم‌ها در وزارت دارایی آمریکا شکل گرفته است، گفت: در آنجا قرارگاهی درست شده و وزیر دارایی آمریکا، فرمانده این قرارگاه است.

وی ادامه داد: آمریکایی‌ها انتظار داشتند کمتر از یک سال ایران فلج شود و از پا درآید و حتی گفته بودند که پنج الی شش ماه پس از تحریم، ایران از پا درخواهد آمد، اما هم‌اکنون متعجب شده‌اند که چرا این اتفاق نیفتاده است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه در آمریکا دو دیدگاه در رابطه با تحریم‌های ایران وجود دارد، افزود: در آمریکا جمهوری‌خواهان معتقدند که نباید در مذاکرات عجله کرد، زیرا ایران از پا درخواهد آمد و در مقابل آنها، دموکرات‌ها معتقدند که دیگر نباید به این روند ادامه داد، چون اگر اقتصاد مقاومتی در ایران پیاده شود، تجربه جنگ نشان داده است که دیگر نمی‌توان کاری کرد.

رضایی با اشاره به پذیرش پروتکل الحاقی توسط ایران گفت: اگر قرار است پروتکل الحاقی پذیرفته شود، باید همراه با شروط نیز باشد و به هیچ وجه اجازه بازرسی از مراکز نظامی داده نشود.

وی تصریح کرد: باید اقتصاد مقاومتی را در نظر داشته باشیم و با یک بسیج ملی، این اقتصاد را پیاده کنیم و در این صورت آمریکایی‌ها پای میز مذاکره آمده و می‌گویند که اشتباه کرده‌ایم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه مذاکرات هسته‌ای باید بخشی از برنامه جمهوری اسلامی ایران باشد، افزود: نباید برنامه اقتصادی کشور را به مذاکرات گره بزنیم و بالعکس مذاکرات را باید به برنامه اقتصادی گره زد.

رضایی ادامه داد: ما می‌توانیم با کاهش بیکاری، تورم و پیشرفت اقتصادی، آمریکایی‌ها را پای میز مذاکره نگاه داریم.

وی با بیان اینکه اگر توافق هسته‌ای صورت بگیرد، چالش هسته‌ای ایران باقی خواهد ماند، اظهار داشت: در صورت توافق، برخی از تحریم‌ها لغو می‌شود و همه تحریم‌ها لغو نخواهد شد، ما می‌توانیم با تقسیم کار ملی که هم‌اکنون در کشور وجود دارد، تحول ایجاد کنیم و باید بروکراسی را اصلاح کرده و مردم را در امور شرکت دهیم و اقتصاد را مردمی کنیم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه فساد گستره زیادی پیدا کرده است، گفت: اگر اوضاع بروکراسی، حل و اقتصاد نیز مردمی شود، مشکلات کشور حل خواهد شد.

رضایی با بیان اینکه برخی تکنوکرات‌ها و لیبرال‌ها ۳۰ سال‌ است می‌گویند که رابطه با آمریکا حل خواهد شد، خاطر نشان کرد: اینها ادعا می‌کنند که در این صورت سرمایه به داخل کشور می‌آید و مشکلات ما حل می‌شود و با این رویکرد، تردید و بلاتکلیفی ایجاد کرده‌اند.

وی افزود: کسانی که می‌گویند اگر تحریم‌ها حل نشود، آب خوردن هم نداریم، آدرس غلط می‌دهند و این حرف درست نیست.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه سیستم اقتصاد ایران سنتی و بروکراسی است، تصریح کرد: این سیستم باعث فساد شده و ما باید راهمان را عوض کرده و مشکلاتمان را حل کنیم.

رضایی با بیان اینکه در شرایط تحریم نیز ما پیشرفت‌هایی داشته‌ایم، تاکید کرد: بُرد موشک‌های ما اکنون به دو هزار کیلومتر رسیده است و پهپادهای ایران از جاهایی فیلمبرداری می‌کند که هیچ ماهواره‌ای نمی‌تواند آنها را نشان دهد و همچنین پیشرفت‌های هسته‌ای زیادی نیز داشته‌ایم؛ حالا چطور نمی‌توانیم اقتصاد را حل کنیم؟

وی اظهار داشت: آمریکایی‌ها می‌خواستند با تحریم‌ها به اهداف خود برسند، اما مانند 30 سال گذشته در مواجهه با ما شکست خورده و در بن‌بست قرار گرفته‌اند.

وی افزود: آمریکایی‌ها باید اعتماد ملت ایران را جذب کنند و تحریم مثل یک جسد مُرده‌ای است که باید از سر راه ملت ایران برداشته شود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه تحریم‌ها می‌توانست اقتصاد ایران را متحول کند، خاطر نشان کرد: ما می‌توانیم مانند زمان جنگ که دفاع مقدس مساله دفاعی ما را متحول کرد، عمل کنیم.

رضایی افزود: این درست است که تحریم‌ها زیان‌هایی برای ما داشته است، اما می‌تواند به یک فرصت تاریخی تبدیل شود ولی متاسفانه در دولت‌های قبلی و فعلی، شاهد برنامه‌ای برای تبدیل تحریم به فرصت نبوده‌ایم.
ارسال نظر
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۱ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۷
1
1
جناب رضایی اگر قرار بود افکار شما در کشور حاکم باشد مردم به شما رای میدادند اما دیدید که به اصلاحات و اعتدال رای دادند تحریم ما رو بدبخت کرده جوان های ما هر روز از این کشور دارن میرن نمیخواهید بفهمید ؟؟
حسن سرباز ولایت از بازرگان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۱ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۷
2
0
دکتر جان حقا لباس سبز سربازی برازنده شماست
بنده در رکاب شما در خدمت ولایت خواهیم بود
انشاله
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۲ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۷
0
0
سلام
آقا محسن
از سپاه همین بس که عمر بسیجیانرا 4سال با مدارک بی ارزش داخلی دانشگاه امام حسین تلف کرد و انقدر هی بسیج بسیج میگویید.
اقتصاد مقاومتی هم دست کمی از دیگر برنامه های سپاه ندارد.
جنگ هم ازمون و خطایی بیش نبود حال هم با الگوی کره شمالی و چین میخواهیدباور کنیم برنامه های سپاه مفید به حال ملت است.
زهی خیال باطل.
از بسیج و بسیجی فقط شعارش باقی مانده و گوشت جلوی توپ میخواهید.
در جنگ عمر بسیجیان را در مقابل توپ تلف کردید و بعد از جنگ با نام دانشگاه امام حسینو... با مدارک داخلی.
چقدر بسیجیانی که مدرک از این دانشگاه گرفتند و افسرده شدند.
ناشناس
|
United States
|
۰۲:۴۰ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۰
0
0
"تحریم مثل یک جسد مُرده‌ای است"=پز عالی، جیب خالی
همانطور که نوکیسگان شهری تو نخ پورشه و پنت هاوس هستند، خدمه دولت پادگانی هم به عشق برد موشک و پهباد آخرین مدل زنده هستند.این وسط آتیه فرزندان ایران است که پیشاپیش در حال اشتعال است.اشتغال،فقر، آسیبهای اجتماعی، بهداشت و درمان ، فراغت و ... همه باد هواست.زنده باد ایدئولوژی، زنده باد اتم