در بحبوحهی کشمکشهای سیاسی آمریکا و سوریه در خصوص اسرائیل و مذاکرات صلح خاور میانه، سرلشکر محسن رضایی فرماندهی وقت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، به دعوت فرماندهی کل نیروهای مسلح سوریه، در راس یک هیات عالیرتبهی نظامی، متشکل از سرداران: عزیزجعفری، قالیباف، دهقان، وحیدی و... در 23 آبان ماه 1372 در سفری پنج روزه، از جمهوری عربی سوریه بازدید به عمل آورد.
هیات مذکور، علاوه بر ملاقات با حافظ اسد رئیس جمهور و مقامات عالیرتبهی سوریه و بازدید از مراکز نظامی و حضور در رزمایش نیروهای مسلح آن کشور، از شهر تاریخی «تدمر» نیز بازدید به عمل آورد.
سرداران رضایی، عزیز جعفری، وحیدی و آقای شیخ الاسلام (معاون وقت وزیر خارجه) و ...
سرداران رضایی، عزیز جعفری ـ حجت الاسلام و المسلمین اختری(سفیر وقت ایران در سوریه) و ...
سرداران رضایی، عزیز جعفری، دهقان ـ حجت الاسلام و المسلمین سعیدی(نماینده فعلی ولی فقیه در سپاه) و ...
سرداران رضایی، عزیز جعفری، وحیدی ـ آقایان اختری، شیخ الاسلام و ...
سرداران رضایی، عزیز جعفری، دهقان ـ آقایان اختری، شیخ الاسلام و ....
سرداران رضایی، عزیز جعفری، وحیدی، دهقان ـ آقای اختری و ....
سرداران رضایی، عزیز جعفری، وحیدی ـ آقای اختری و ...
سرداران عزیز جعفری، قالیباف و ...
سرداران رضایی، دهقان، وحیدی ـ آقایان سعیدی، شیخ الاسلام و ...
سرداران رضایی، عزیز جعفری و آقای اختری و ... (در حال استماع گزارش مسئول موزة تدمر)
------------------------
------------------------
سرداران عزیز جعفری، قالیباف، و ...
------------------------
------------------------
------------------------
سرداران رضایی، عزیز جعفری و ...
------------------------
------------------------
------------------------
------------------------
تاریخچه تدمر به نقل از ویکیپدیا: تدمر شهری تاریخی در وسط صحرای سوریه، آثاری از شاهکارهای مردم دوران بسیار دور، راه تجارتی تدمر به مصر بیش از ۴۰۰ سال پر رونق و در مسیر قافلههای تجارتی بین مملکت انباط و تدمر، هنگام مشاهده آن دل در سینهها میتپد، شهر تدمر را اشکانیان در زمان حکومت وسیع خود که تا صحرای شامات گسترده شده بود بنا کردند ولی خیلی زود به دلیل حملههای رومیان این شهر از خاک ایران جدا شد و در اختیار رومیان قرار گرفت. بعد از آن این شهر پایتخت ملکهٔ زنوبیا ملکهٔ سوریه و ملکهٔ شرق شد. تدمر شهری زیبا با ستوهای طلایی رنگ، شهری شاعرانه که آدمی را به یاد یکی از معلقات امرؤالقیس از معروفترین شاعران عرب دوران جاهلی میاندازد.
در ۲۱ ماه می سال ۲۰۱۵ (۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴) گروه تروریستی داعش شهر باستانی پالمیرا را تصرف کرد. یونسکو، سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد، نگران بود که این میراث فرهنگ جهانی به کلی نابود شود.
از زمانی که این شهر به دست گروه تروریستی داعش افتاد تخریب بناهای تاریخی و آثار هنری و کشتار مورخان و باستان شناسان به راهبرد این گروه در جنگ با تاریخ، فرهنگ و روشنفکری تبدیل شده است. اواخر ماه اوت ۲۰۱۵ رسانهها از تخریب معبد تاریخی «بل» واقع در شهر باستانی تدمر (پالمیرا) سوریه خبر دادند. همچنین در هفته اول اکتبر سال ۲۰۱۵ گروه داعش «طاق نصرت» این شهر باستانی را نیز تخریب کرد.
در جولای سال ۲۰۱۵ (تیر ۱۳۹۴) تروریستهای شبه نظامی داعش در اقدامی علیه میراث فرهنگی، شش تندیس باستانی از جمله تندیس معروف به شیر اللات را تخریب کردند. عبدالکریم مدیر اداره آثار باستانی سوریه پس از این اقدام داعش اعلام کرد که این تندیس با صفحه فلزی و کیسههای شن پوشیده شده بود تا از آسیب احتمالی ناشی از درگیریهای مسلحانه در امان بماند اما داعش آن را بیرون آورد و از بین برد. کارشناسان این اقدام را بزرگترین جنایت داعش علیه میراث باستانی پالمیرا عنوان کردند. نیروهای ارتش سوریه روز یکشنبه۸ فروردین1395 (2016) شهر تدمر در حومه شرقی حمص را تحت کنترل خود درآوردند. نیروهای ارتش سوریه پس از تحت کنترل درآوردن تدمر، عملیات خنثی کردن مینها و بمبها و پاکسازی این شهر از وجود تروریستهای داعشی را آغاز کردند.