کد خبر: ۸۳۳|
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۶
فراهم ساختن مشارکت هنرمندان در امور خیریه و عام المنفعه می تواند با حل برخی از مشکلات جامعه راهی بر تحکیم وحدت عمومی و همدلی جمعی بگشاید.
برنامه‌های رضایی برپایه نیاز مردم تنظیم شده است

فریبا جعفری، کارشناس ارشد و کارگردان تئاتر یکی از ویژگی هایی ممتاز شخصیتی محسن رضایی، کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را اعتماد به نفس و امیدواری ایشان برای تحقق چشم انداز برنامه های کشور و حل مشکلات دانست و افزود: ایشان در عرصه های مختلف کشور حضور تاثیرگذاری داشته اند و تاکید بر فعالیت و خدمت به صورت فراجناحی، استفاده از همه سلیقه ها و توانمندی های متخصصان برای اداره بهتر کشور یکی از ویژگی های برجسته ایشان است.

به گزارش «تابناک»، وی با تاکید بر تقویت برنامه های فرهنگی در کشور گفت: بسیاری از برنامه های دکتر رضایی با الهام از قانون اساسی و منویات رهبری معظم انقلاب اسلامی و نیازهای مردم کشور تنظیم شده است، که از جمله آن می توان تاکید بر اندیشه ورزی بانوان، تشکیل کانون زنان اهل قلم، آموزش الکترونیک سبک زندگی به همه زنان به عنوان مدیران ارتقای سبک زندگی اشاره کرد.

تهیه کننده ارشد تلویزیونی اظهار امیدورای کرد که محسن رضایی بتواند با روحیه خودباوری و اعتماد به تجارب گذشتگان، توان و تخصص جوانان، ایده آل ها و آرمان های خود را به نتیجه برساند، ایشان مردی است که از کارزار دفاع برآمده و هدف او اعتلا و شکوفایی فرهنگ و اقتصاد کشور است.

وی در ادامه یکی از بزرگترین مشکلات جامعه را رعایت اصول اخلاقی و فرهنگی اعلام و تصریح کرد: متاسفانه این ارزش ها در جامعه دچار اضمحلال شده است و تا زمانی که محور اصلی گفتمان و رفتار اجتماعی، یعنی اخلاق و فرهنگ تقویت نشود، بنیاد های رفتاری در عرصه سیاسی، اقتصادی و ... در کشور دچار تزلزل خواهد شد.
جعفری بر تقویت همزمان فرهنگ و اخلاق در جامعه تاکید کرد و افزود: این دو شاخه از هم جدانشدنی نیستند و خانواده و جامعه باید در نهادینه کردن و تقویت فرهنگ ارتباطی، دینی تاکید کنند.

این کارشناس ارشد و کارگردان تاتر با بیان این که هنر بازنمای حقایق و تصویرگر امیدهای فرد و تاثیرگذارترین ابزار بر فرهنگ و جامعه است، گفت: هنر می تواند سبب رشد یا اضمحلال ملت ها شود و در بحران جنگ کنونی یعنی جنگ رسانه ای، کارامد ترین سلاح دولت ها برای تهی ساختن هویت ملی کشور هدف است، با این تعریف توجه به هنرمندان در همه عرصه های بایستی یکی از دغدغه های مهم دولتمردان باشد.

وی تصریح کرد: تامین نیازهای اساسی مادی، معیشتی، بیمه از کارافتادگی، بیکاری و ایجاد آرامش و امنیت شغلی می تواند عاملی برای گسترش اندیشه خلاق و حضور فعال آنها در صحنه هنر ایران زمین باشد.

کارشناس ارشد و کارگردان تئاتر گفت: برخوردهای سلیقه ای و مقطعی در زمینه سیاست های فرهنگی هنری از آسیب های مهم فرهنگی است که با بررسی دیدگاه های صاحبان خرد و اندیشمندان این حوزه و تطبیق این آرا با سیاست های اجرایی و کلان کشور می توان به دستورات صریح و قوانین مدون قاطعی در این زمینه دست یافت.

جعفری تاکید کرد: فراهم ساختن مشارکت هنرمندان در امور خیریه و عام المنفعه می تواند با حل برخی از مشکلات جامعه راهی بر تحکیم وحدت عمومی و همدلی جمعی بگشاید.

این تهیه کننده ارشد تلویزیونی یکی دیگر از آسیب ها در زمینه سیاست های فرهنگی هنری را برخوردهای سلیقه ای و مقطعی دانست و افزود: تامین نیازهای اساسی مادی و مشکلات معیشتی، بیمه بیکاری می تواند زمینه ساز حضور فعال هنرمندان عرصه های مختلف باشد.

جعفری تامین امنیت مالی هنرمندان را مهم ارزیابی و تصریح کرد: متاسفانه تا کنون اقدام جدی در این زمینه انجام نشده است و این مسئله به یکی از دغدغه های مهم قشر هنرمندان در جامعه تبدیل شده است، آنچه اهمیت دارد این است که هر فردی به عنوان رئیس جمهوری انتخاب می شود حرف هایش را عملی کند.

ارسال نظر