سخنرانی دکتررضایی در یادواره مرد میدان در رشت
کد خبر: ۴۲۹۸|
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۹
دکتر محسن رضایی در یادواره حاج قاسم سلیمانی، مرد میدان، در رشت گفت: راه ایستادگی ما، وحدت و برادری ادامه دارد تا آینده را از دست ندهیم.




به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دکتر محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام صبح روز دوشنبه 15 دیماه در یادواره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در شهر رشت گفت: گرامی می داریم یاد و خاطر عزیز پرواز کرده به ملکوت، فرمانده جبهه مقاومت و یار باوفای امام و مقام معظم رهبری و ملت ایران، سپر دفاعی ایران اسلامی شهید سلیمانی را و همچنین آقای ابومهدی المهندس که در سوگ ایشان همچنان عزاداریم.
فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس گفت: من روز گذشته در کرمان بودم و از کنار مزار ایشان به گیلان آمدم و احساس می کنم یک پلی از محبوبیت از کرمان تا گیلان وجود دارد و اگر کسی خاطرات ایشان از حضور در کنگره شهدای این استان را بداند، برداشت من را تایید خواهد کرد. یک پلی بین دلهایی که در کرمان و گیلان از معنویت و صداقت و اخلاص وجود دارد. پلی که دو طرفش شهدا هستند. شهدای پر افتخار لشکر 41 ثارالله و لشکر پرافتخار قدس گیلان. این پل معنویت و سعادت از دلهایی تشکیل شده است که از ابتدای انقلاب تا کنون، خودشان را در راه اسلام و ایران فدا کردند.
وی افزود: قاسم سلیمانی در دوره زندگی خودش در سه رویداد و حادثه مهم و بزرگ، یعنی انقلاب، دفاع مقدس و جبهه مقاومت حضور موثر و نقش آفرینی داشت. بویژه در دفاع مقدس و بالاخص جبهه مقاومت. در دفاع مقدس یک جوان 23-24 ساله بود که وارد دفاع شد و در سن 28 سالگی فرماندهی تیپ 41 ثارالله را بر عهده گرفت و بهتر است بگوییم تاسیس کرد و بعد هم در جبهه مقاومت حداقل پنج سازمان بزرگ مقاومت و انقلابی را به وجود آورد. حشد الشعبی عراق، جیش الوطنی سوریه، زینبیون و فاطمیون و حیدریون را تشکیل داد و ضمن اینکه سازمان های قبلی مثل حزب الله لبنان را تقویت کرد و بال و پر داد و حزب الله توانست در کشورهای دیگر مثل خود حاج قاسم در کنار رزمندگان مسلمان قرار بگیرد.
استاد دانشگاه جامع امام حسین (ع) گفت: امروز از مکتب قاسم سلیمانی صحبت می کنم و از ویژگی های مکتب او و اندیشه او حرف می زنم. از همان سال 1360 که با ایشان آشنا شدم تا وقتی که به شهادت رسید از نزدیک با او در ارتباط بودم. اصولا در تاریخ دو اندیشه شکل گرفته است. یک اندیشه برتری طلبی که یک عده ای خودشان را از همه بالاتر می بینند و جنگ و غارت راه می اندازند. زمانی علنی و آشکار این کار را می کردند و برخی رژیم ها مثل اسرائیل و عربستان همان شیوه ها را دنبال می کنند و خون خودشان را رنگین تر از انسان های دیگر می دانند. اندیشه دیگری هست که اندیشه مقاومت و دفاع است. اندیشه که همیشه از انسانیت دفاع می کند و در مقابل تجاوز و غارتگری می ایستد. در طول تاریخ این دو اندیشه بوده است. جبهه اول را مستکبرین و استکبار و استثمارگران تشکیل می دهند و جبهه دوم جبهه انبیا و اولیای الهی است. مکتب حاج قاسم مربوط به این گروه دوم است. گروه اول خواص گرایان و گروه دوم مردم گرایان هستند و عجیب است که گروه اول، گروه دوم را جنگ طلب معرفی می کند. ما در برابر حمله رژیم بعث دفاع کردیم اما ما را جنگ طلب معرفی کردند!
دکتر رضایی افزود: برادرمان حاج قاسم را در عراق به شهادت رساندند و او را جنگ طلب معرفی کردند اما همه می دانند که قاسم مدافع انسانیت است. مدافعین حرم، مدافع ارزش های انسانی بوده اند. جنگ ما جنگ عقیده و مقاومت است. جنگ طرف مقابل ما نبرد برای تجاوزگری است.
دبیر مجمع تشخیص مصحلت نظام گفت: ایران با همه قدرت های عالم یک قرارداد و تعهدی را امضا کرده و ترامپ می آید و این قرارداد را پاره می کند و بعد می گویند شما پاسداران چرا حرف های تندی علیه آمریکا می زنید. شما جنگ طلب هستید! امام فرمود:جنگ ما جنگ عقیده است. ما از جان و ناموس مردم دفاع می کنیم و این را یک تکلیف می دانید که هر جا از ما دعوتی بشود حاضر شویم.
دکتر رضایی گفت: نمونه ای از مبارزات حاج قاسم، نبرد با تروریست های النصره و گروه داعش بود. داعش پلیدترین گروه تروریستی در طول تاریخ است که مامور بود فتنه بزرگ اسلام هراسی را پیش ببرد. افراد بیگاه را می کشتند و می سوزاندند و الله اکبر می گفتند.
استاد دانشگاه جامع امام حسین(ع) گفت: قاسم سلیمانی در مقابل این گروه که به 40 کیلومتری بغداد رسیده بودند ایستاد و آنها را شهر به شهر عقب راند و دمشق را نجات داد. ایمان و اعتقاد او به کار برای خدا وی را به این کار بزرگ وارد کرد. در کنار این ایمان، او فرمانده ای مدبر است. در کنار تعبد و توکل، تعقل وجود داشته است. توکل بدون تعقل، نادیده گرفتن نعمت بزرگی است که خدا به انسان داده و نادیده گرفتن توکل قطع ارتباط با اراده جاری خداوند در اداره هستی. 
فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس گفت: حاج قاسم در ده ها عملیات دفاع مقدس حضور داشت. بعضی جاها مجروح شد و لشکرش با مشکلات جدی روبروشد. در عملیات کربلای پنج، روز ششم یا هفتم قاسم با من تماس گرفت که برادر محسن، من و مرتضی در سنگر هستیم و با خط مقدم 500قدم بیشتر فاصله نداریم. آتش آنقدر شدید است که بچه های بسیجی دارند عقب نشینی می کنند. من دوستان توپخانه را خواستم و گفتم از توپهای 203 میلی متری استفاده کنید. به برادر قاسم گفتم که الان بشکه ها را جلوی خط شما بر سر عراقی ها پیاده می کنند. به بچه ها بگویید کمی صبر کنند. نیم ساعت بعد به من خبر داد که برادر محسن حل شد. گفتم: چه چیزی حل شد؟ گفت: بسیجی هایی که آمده بودند عقب بروند، من و مرتضی را با سر و صورت خاکی که می دیدند، بر می گشتند و الان هم دارند به عراقی ها حمله می کنند. او از بسیجیان جلوتر بود.
دکتر محسن رضایی گفت: پس از جنگ، برآورد کردیم که در دو نقطه اشرار و ضد انقلاب از حضور ما در جبهه ها سو استفاده کرده اند. یکی از این نقاط ارتفاعات بین استان های سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان بود که منطقه را ناامن می کردند. قاسم را صدا زدم و گفتم کسی بهتر از تو این مناطق شرقی را نمی شناسد با چند تیپ آنجا را امن کن. در قرارگاه جیرفت چهارپنج ساعت برنامه ریزی کردیم و به این نتیجه رسیدیم که نیروهای اشرار را به کشاورزی سوق دهیم. 
وی افزود: ما در دفاع مقدس حتی با اسرای عراقی با محبت برخورد می کردیم. بعضی اوقات فرماندهان آنها را که اسیر می کردیم در سفره ای که خودمان غذا می خوردیم مهمان می کردیم و آنها تحت تاثیر این رفتار به حرف می آمدند و بعدها به این نتیجه رسیدیم که باید سپاهی از مجاهدین عراقی تشکیل بدهیم. از همین اسرا برخی به سپاه بدر به فرماندهی شهید اسماعیل دقایقی پیوستند. حاج قاسم از این سپاه بدر، حشد الشعبی عراق را تشکیل داد. دفاع و مقاومت ما بر اساس انسانیت و مردم دوستی است.
دکتر رضایی گفت: در همین استان های شمالی ، لشکر 25 کربلا را تاسیس کردیم. یک که گذشت مرحوم آیت الله احسان بخش آمد پیش من و گفت ما گیلانی ها می توانیم لشکر مستقل داشته باشیم و لشکر قدس گیلان به وجود آمد و افتخار آفرین شد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ما برای مقاومت و امنیت منطقه هزینه می پردازیم اما تسلیم شدن، هزینه ای دهها برابری دارد. واقعا اگر ما مقاومت می کردیم، آیا سمرقند و بخارا را از دست می دادیم؟ آیا باکو و نخجوان و هرات را از دست می دادیم؟ ارتش بعث آمده بود که پنج استان ما را بگیرد. مقاومت رمز پیروزی و موفقیت ماست. اینکه رهبر معظم انقلاب، پرچمدار ایستادگی است سابقه تاریخی دارد. از زمانی که ما ایستادگی را شروع کرده ایم دوباره حیات و نجات پیدا کرده ایم. مکتب قاسم سلیمانی مکتب احیا است. این مکتب نباید محدود به موضوع دفاع بماند. باید وارد اقتصاد و فرهنگ و اداره کشور هم بشود. ایران ما مهد و گهواره این قهرمانان با اندیشه و آرمان های بزرگ بوده و هست. برخی از دشمنان فکر می کنند حالا که قاسم سلیمانی شهید شده می توانند بیایند به امارات، بحرین و در قفقاز پایگاه بزنند. راه ایستادگی ما، وحدت و برادری ادامه دارد تا آینده را از دست ندهیم. 
در این مراسم با حضور دکتر محسن رضایی از آثار تولیدی رسانه ای مکتب شهید سلیمانی در استان گیلان رونمایی شد. 
ارسال نظر