کد خبر: ۴۷۴۰|
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۴
معاون اقتصادی رییس جمهور در حاشیه راهپیمایی روز جهانی قدس گفت: روز قدس روز جهانی اسلام است که از ایران شروع  شده و روز به روز در سراسر دنیا گسترده‌تر می‌شود و امروز شاهد گسترش حمایت جهانی از مردم فلسطین هستیم.

محسن رضایی با اشاره به حضور همه اقشار و سنین در این راهپیمایی افزود: ملت ایران این روز را متعلق به خود دانسته و آن را حفظ و به نسل‌های بعدی منتقل می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: راهپیمایی روز قدس در حقیقت، بلند کردن صدای ملت فلسطین است و بسیاری از قدرت‌های جهانی که محاسبه‌گر هستند روی این حضورها محاسبه می‌کنند و ناچار خواهند شد که پشتیبانی خود را از رژیم صهیونیستی کاهش دهند.

معاون اقتصادی رئیس جمهور ارتباط با رژیم صهیونیستی را یک تهدید برای کشورها دانست و گفت: براساس سیاست همسایگی به دنبال این هستیم که در کشورهای همسایه اتحاد استراتژیک به وجود بیاوریم و در اقتصاد و تجارت به سوی هم‌افزایی و هماهنگی بیشتر حرکت کنیم.

محسن رضایی درباره اهمیت این روز گفت: مقاومت اسلامی در حقیقت فریادی علیه ظلم و ستم بین المللی است که از ایران و منطقه برخاسته و روز به روز گستردگی بیشتری پیدا می کند؛ شعارهای جبهه مقاومت، شعارهای دفاع از صلح، امنیت، انسانیت و حقیقت است و به همین دلیل شکست نخواهد خورد.

وی درباره بهبود روابط ایران و کشورهای خلیج‌فارس عنوان کرد: سیاست همسایگی جزو سیاست‌های فعال این دولت است و ایران، عربستان، امارات، قطر، ترکیه و مصر از کشورهای مسلمان منطقه هستند و ما همه اهداف مشترک و دشمن مشترک داریم لذا دلیلی وجود ندارد که میان کشورهای منطقه و همسایه اختلافی وجود داشته باشد.‌

رضایی شکست عادی سازی روابط رژیم صهیونیستی با کشورهای اسلامی را ناشی از نفاق و دورویی این رژیم در برخورد با کشورهای اسلامی دانست و ادامه داد: رژیم صهیونیستی هر جا که وارد شده باعث ناامنی و اختلاف و درگیری بوده است و بسیاری از ناامنی‌هایی که امروز در منطقه جهان اسلام و در کشورهای همسایه داریم با تحریک صهیونیست‌ها صورت می‌گیرد؛ لذا ارتباط با رژیم صهیونیستی یک تهدید است و هر کشوری که با این رژیم ارتباط می‌گیرد اولین قربانی خود آن کشور است.

معاون اقتصادی رئیس جمهور بیان کرد: ما براساس سیاست همسایگی به طور جدی به دنبال این هستیم که در کشورهای همسایه اتحاد استراتژیک به وجود بیاوریم و به ویژه در اقتصاد و تجارت به سوی هم‌افزایی و هماهنگی بیشتر حرکت کنیم.

ارسال نظر