وی افزود: در آذرماه سال 58 امامخمینی(ره) فرمودند که کشور ما نیاز به ارتشی 20 میلیونی دارد و اگر این ابتکار حضرت امام نبود ما نمیتوانستیم در سالهای جنگ، حتی یک تپه را آزاد کنیم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: حقیقت این است که نیروهای مسلح و دولت بدون مردم نمیتوانستند کاری از پیش ببرند، در سال ابتدایی جنگ تلاشهایی صورت میگرفت، اما موفق نمیشدند سرزمین و شهری را آزاد کنند، این روند ادامه داشت تا زمانی که فرمول به کارگیری مردم در جنگ به کمک فرماندهان کشف و به کار گرفته شد.
رضایی با تاکید بر اینکه تجربه جنگ تحمیلی نشان داد که مردم میتوانند در دفاع و امنیت کشور، نقش چشمگیر خود را نشان دهند، خاطرنشان کرد: در واقع بسیج فرمول مردمی کردن امور است که اهمیت خود را در دفاع مقدس نشان داد و این فرمول در اقتصاد و صنعت و کشاورزی هم به کار میآید و میتواند امور را متحول کند اما تاکنون از آن استفاده شایانی نکردهایم. اگر بتوانیم مردم را در اقتصاد دخالت بدهیم، همانند کاری که برخی کشورهای دیگر کردهاند، میتوانیم اقتصاد کشور و منطقه را متحول و شکوفا کنیم.
وی با بیان اینکه مردمی کردن اقتصاد یکی از نکات برجسته اقتصاد مقاومتی است، گفت: بسیج یک نهاد مردمی است و متعلق به همه آحاد ملت است، کانالیزه کردن، محدود کردن، جناحی و باندی شدن، به بسیج آسیب میزند و باید فراگیر بودن این ابداع حضرت امام(ره) را حفظ کنیم و در عین حال متوجه باشیم که اگر همه بیایند و هر یک بخواهند به راهی بروند، آسیب دیگری به بسیج وارد میآید. باید اینگونه گفت که بسیج از اجتماع مردم در یک راه واحد پدید میآید. بسیج در بستر ولایت زنده میماند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر لزوم حرکت بسیجیان در مسیر ولایت، گفت: پیروی از ولایت، احترام به ارزشهایی چون اخلاق، ادب و برادری و رعایت قانون، ضامن معجزه بسیج برای پیشرفت کشور است. ما باید پاسدار فرمول امام راحل برای حل مشکلات کشور باشیم.