به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دکتر رضایی به نقل از مهر، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام شامگاه یکشنبه در جریان سفر به گلستان در مسجد حضرت امیر گرگان افزود: اولین ایستگاه سیاست و حکومت بود، در این ایستگاه قانون اساسی و قوای سه گانه شکل گرفت که حدود 70 سال طول کشید تا از این ایستگاه عبور کردیم و ایستگاه دوم امنیت، اقتدار و دفاع بود که آن را با درگیری بدست آوردیم.
رضایی بیان کرد: ایستگاه سوم زندگی، اقتصاد و اخلاق است و ما الان نزدیک به 20 سال است که به سمت آن در حال حرکت هستم.
وی اظهار داشت: نباید منکر زحمات کسانی که طی این سال ها متحمل کشیده اند شویم، ولی باید شجاعت آن را هم داشته باشیم که بگوییم ما هنوز با آن زندگی، اخلاق و اقتصاد آرمانی که حق مردم ایران است نرسیده ایم.
وی افزود: امروز ما باید فکری کنیم تا تاخیر به وجود آمده در رسیدن به ایستگاه سوم یعنی ایجاد زندگی و اقتصاد مطلوب برای جامعه را حل کنیم.
اقتصاد نفتی نقطه ضعف است
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: نقطه ضعف کشور ما اینست که اقتصاد ایران بر پایه نفت است، بنابراین دشمنان با ایجاد تحریم ها و استفاده از تهاجم فرهنگی سعی دارند اوضاع اقتصادی کشور را به هم بریزند.
رضایی ادامه داد: ما یک نقطه ضعف داشتیم و تحریم اقتصادی ایجاد شده و در اوضاع کشور تاثیر گذاشته است اما نباید تنها به لیل تحریم دست از تلاش برداشته و هیچ کاری نکنیم، ما دارای منابع بسیاری هستیم که با استفاده از آن ها می توانیم موفق شویم.
وی گفت: استان گلستان دارای مزایای بزرگی است که باید به آن ها توجه شده و برای استفاده حداکثری از آن برنامه ریزی شود، به دلیل موقعیت جغرافیایی گلستان راه تجارت با ترکمنستان و کشورهای حوزه دریای خزر فراهم است و از این راه می تواند میلیاردها تومان درآمد داشته باشد.
این مقام مسئول افزود: وجود دریای خزر و منابع دریایی مانند خاویار منبع عظیمی از ثروت برای این استان است که باید از شکل سنتی خارج شده و با برنامه ریزی از آن استفاده کرد، همچنین در این استان مناظر طبیعی و تاریخی بسیار زیبایی وجود دارد که باید صنعت توریسم و جهانگردی را در گلستان گسترش داد.
رضایی گفت: از دیگر مزایای گلستان وجود کشاورزی است، در گذشته پنبه گرگان در بازارهای جهانی خرید و فروش می شود اما حالا دیگر چیزی از آن باقی نمانده است.
عدم استفاده از منابع ربطی به تحریم ندارد
وی تصریح کرد: استفاده نکردن از این منابع عظیم ربطی به تحریم ها ندارد، این نشان از ضعف مدیران ماست، با وجود این همه منابع ما باید تلاش کرده و دوباره بلند شویم.
رضایی گفت: رسیدن به ایستگاه سوم خیلی طول کشیده و باید در این زمینه فکری اساسی کرد که این فکر از مدیریت شروع می شود. ما برای رسیدن نیاز به مدیریت و تفکرات جدید داریم.
وی بیان کرد: مدیریت جدید باید هر کسی را سر جای خودش بگذارد، الان در کشور ما بسیاری افراد سر جای خود قرار نگرفته اند. ما افراد برجسته و نخبه زیادی داریم که از آن ها هیچ استفاده ای نمی کنیم.
نیازمند مدیر اقتصادی هستیم
این مقام مسئول افزود: مدیر جدید همچنین باید ظرفیت ها را در نظام اداری کشور افزایش دهد، باید این ظرفیت و اختیار ایجاد شود که هر استان به جای مراجعه به تهران خودش مشکلش را حل کند، ما به یک مدیر اقتصادی نیاز داریم، تنها ساخت پروژه های عظیم مانند سد و اتوبان باعث پیشرفت ما نمی شود بلکه باید این پروژه ها با زندگی مردم هماهنگ شود. مدیر و دولت آینده همچنین باید برنامه ریزی درست داشته باشد.
رضایی گفت: شرایط الان سخت بوده و ما پیچ خطرناکی را در مقابل خود داریم اما قابل عبور است، ما با برنامه ریزی و استفاده از منابع و ظرفیت ها می توانیم به شکوفایی اقتصادی برسیم، ملت و جوانان ایران باید دست در دست هم قرار دهند و آماده یک خیزش و جهاد سوم باشند.