کد خبر: ۲۰۷۰|
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۷:۵۹
تعداد نظرات: ۷ نظر
شهرام محمدی کارگر فداکار پتروشیمی مارون که به آتش زده و جان صدها نفر را در این پتروشیمی نجات داد، در‌گذشت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دکتر رضایی، صبح امروز ساعت یازده شهرام محمدی که به گفته پزشکان بیش از 50 درصد سوختگی داشت، به دلیل نارسایی اندام حیاتی در بیمارستان شهید چمران تهران درگذشت.
لازم به ذکر است محسن رضایی چند روز پیش به عیادت این کارگر فداکار ایذه ای رفت و از اقدام قهرمانانه وی تجلیل کرد. آنچه در ادامه می خوانید دل نوشته ای زیبا در رثای این قهرمان خوزستانی است.

که باور می کند در باغ ما داغ صنوبر را
که باور میکند افتادن سرو تناور را

مویه گری بر یلان قوم رسم دیرپایی ست.اما اکنون نه سیه پوش خواهیم شد و نه مویه کنان بر رخ خویش.بلکه امروز باید رخت  شجاعت و مردانگی شهرام محمدی را بر تن نمود و راه این جوانمرد غیور را ادامه داد.
جانفشانی کار هر کس نیست که بر شهپر خیال و جمال ؛دل بیقرار شیر نشان خود را به میان شعله ها برد و شادروان زمانه گردد و غم ایام به دل خانواده نشاند و پلشتی روزگاران را به جان خرد و قلب شیرش را در آوردگاه تموز "مارون" به دل آتش دهد تا کامش از زمانه تلخ شود و همکارانش را کامیاب.
اما "شهرام محمدی" این یل روزگاران دیار کهن ام؛ دل از تعلقات زندگانی برید تا جان خود را برای نجات عده ای بسیار نثار کند که این گونه جانفشانی امروزه به ندرت یافت می شود.
هر چند از دست مرگ؛ هیچ کس سر به سلامت نبرده است اما براستی این چه مرگ شجاعانه ای است. این که مرگ نبود ؛شجاعت در عین آزادی و آزادگیِ انتخاب بود.
دل شیر می خواهد که در آن لحظات که شاید از چند ثانیه بیشتر عدول نکند برای رهایی همکاران از آتش ؛خود را به دل شعله ها زد و گرفتار کرد اما جان بسیاری را نجات داد.
دریغ و درد که روزگار نامراد دستان توانمندش را بر گرده ی شیری از سرزمین بختیاری فرود آورد که خود ناجی جان بسیاری ست که در پهن دشت روزگار؛ نامی به بلندای سرزمین نخل و بلوط به یادگار باقی نهاد.
ایثار و رشادت شادروان "شهرام محمدی" شایسته بهترین تقدیرهاست.او نجات جان همکاران را در آن لحظات؛ از جان خویش ارجح تر دانست  و خود را بالاتر از شعله ها می دید و با آزادی و شجاعت دل و جان به شعله ها داد و آتش را مهار نمود و جان خویش را اما نه.
امروز همه مردمان این سرزمین به احترام شجاعت و جانفشانی "شهرام محمدی" عزادارند و باید به جهانیان اعلام کنیم که این کهن دیار پر از دلیران و یلانی چون "شهرام" هاست که جان خویش را برای نجات جان همنوعانشان بر طبق اخلاص می گذارند آن هم بی هیچ چشم داشتی.
امروز روز نشان دادن شجاعت و مردانگی فرزندی از سرزمین زرخیز خوزستان که خود را به دل آتش زد و سکوت مرگبار زمان را ؛در دل "پتروشیمی مارون" شکست و کوس عزا را برای خود و خانواده اش نواخت و هلهله و شادی را برای همکارانش.

***
اما "شهرام جان "روح مردانه و شجاعانه ات قابل توصیف نیست.حتی کلمات؛ قاصر از نشان دادن شجاعت ات هستند. کلمات به احترام نامت همه ایستاده اند.
از دست مرگ هیچ کس سربه سلامت نبرده است.آن هم مرگی با آزادی انتخاب.
روحت شاد.

برادر داغدارت_ محسن مرادی نوروزی