به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دکتر رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضور در برنامه "حبیب سپاه" در سیمای استان همدان، با تبریک و تسلیت شهادت سردار سرلشکر حاج حسین همدانی گفت: از طرف خودم صمیمانه عروج ملکوتی فرزند استان همدان را تبریک و تسلیت می گویم و هر چند شهید همدانی از میان ما رفته، صدها نفر دیگر هستند تا پرچم او را بردارند و مبارزه را ادامه دهند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: جنس آقای همدانی با سایر سرتیپ ها و سرلشکرهای ارتش های دنیا متفاوت است. او بیش از این که یک نظامی باشد ، یک انقلابی، دانشمند و یک فرهنگی بود که با سایر نظامی ها فرق داشت.
فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دوران دفاع مقدس گفت: ایشان کار فرهنگی می کرد، به ایتام در موسسه خیریه اش رسیدگی می کرد ، همدانی یک انسان همه جانبه بود که یک بعدش نظامی گری و دفاع از مردم بود، آشنایی من با سردار همدانی در سال ۵۸ در جبهه های کردستان آشنا شدم.
همدانی خستگی ناپذیر بود، چهل سال مبارزه کرد. او اسوه و الگویی برای جوانان است . او بارها در آستانه شهادت قرار گرفت.
وی افزود: در عملیات فتح المبین از فاصله سی متری هدف رگبار بعثیون قرار گرفته بود. او خستگی ناپذیر بود، اگر جوان ها همین خستگی ناپذیری را درس بگیرند، مشکلات اشتغال و اقتصاد ما رفع می شود.
جوانان عزیز ما این رمز خستگی ناپذیری را از شهید همدانی بیاموزند.
دکتر رضایی تاکید کرد: ما باید دشمن را از فکر تهدید باز بداریم.
ایشان ادامه دادند: هسته های سپاه همان نیروهای مبارزه علیه شاه بودند که خودجوش سپاه تشکیل دادند. آقای همدانی از همان ابتدا از اعضای شورای مرکزی سپاه استان همدان بودند و در سامان دادن اوضاع کردستان خود را ثابت کردند. ایشان به همراه همرزمانشان لشکر بیست و هفت حضرت رسول را تشکیل دادند و فرماندهی گردان هایی را در عملیات آزادسازی خرمشهر بر عهده گرفتند، بعد از آن همدان صاحب تیپ شد و تیپ ۳۲انصار الحسین تشکیل شد، این تیپ ظرف ۴۸ساعت به نیمه راه یک عملیات رسیدند و آن عملیات با پیروزی به پایان رسید
دکتر رضایی گفت: آقای همدانی را مامور به استان گیلان کردیم که لشکر قدس آن استان را تشکیل دهند، لشکر قدر و ظفرمندی را آنجا تشکیل دادند، در چهره همدانی صفا و صداقت هست، فداکاری او قلوب را فتح می کرد. مردم بین خودشان و او فاصله ای نمی دیدند. بسیار دوستش داشتیم، تواضعش را و خلوصش را، این ارزشهای اخلاقی در همدانی موج می زد و حبیب قلب ها بود
دکتر رضایی با اشاره به نقش شهید همدانی در عملیات مرصاد گفت: همدانی دبیر مجمع تشخیص افزودند: اولین تیر را در سر پل ذهاب به تانک های عراق زد و آخرین تیر را در سال ۶۷ در عملیات مرصاد شلیک کرد، هنگامی که منافقین به سی کیلومتری کرمانشاه رسیدند ، شهید همدانی در تنگه ای در مقابل منافقین رسید تا مانع دستیابی آنها به کرمانشاه و فرودگاه آنجا شوند.
دکتر رضایی ادامه داد:در چهره سردار همدانی ، شهادت و عشق به شهادت پیدا بود.
پسر شهید همدانی تعریف می کرد که یک هفته قبل ما را جمع کرد و گفت اگر من شهید شدم، پیکر من را به همدان ببرید. همسر ایشان ، سردار همدانی را در جهاد تشویق می کردند
اگر مساله ولایت در کشور نبود، این شعاع های وجودی شکل نمی گرفت. کانون این معنویت و انرژی ولایت است.
وجود آیت الله مدنی در همدان غوغا کرده بود و موجب خیر و برکات بود، نفس آیت الله مدنی به شهید همدانی خورده بود