به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دکتر رضایی، «تغییر وضعیت اقتصاد» به یکی از با اهمیت ترین وعده های انتخاباتی کاندیداهای ریاست جمهوری یازدهم تبدیل شده است. برنامه هایی که کلید واژه اغلب آنها «اقتصاد» و «بهبود» است اما معمولا آنقدر مبهم و کلی بیان شده اند که هیچ مسیر روشن و چشم انداز فراخی را در پیش چشم رای دهندگان نمودار نمی کنند. شعارهایی که از نگاه مردم محکوم به شکست، مسکوت ماندن و غیر عملی بودن هستند. یکی از دلایل عملی نشدن این شعارها نبودن پشتوانه فکری عمیق از سوی کاندیدای شعار دهنده است. کپی برداری برخی کاندیداها از شعارها و برنامه های رقبایشان بی آنکه تحلیل نظری و عملی بر روی آنها صورت داده باشند وعده های ایشان را از روح و اعتبار تهی می کند.
برنامه- محوری که در بیانیه های انتخاباتی محسن رضایی بر آن بسیار تاکید شده با جزییات بیشتر و ارائه راهکردهای عملی مورد تحلیل قرار گرفته اند. از جمله مهم ترین این برنامه ها می توان به طرح یارانه سبز اشاره کرد که مورد استقبال بسیار مخاطبان ویژه اش - یعنی کشاورزان و صاحبان کارخانجات و شرکت های صادر و وارد کننده محصولات کشاورزی و دامی - قرار گرفت.
رضایی از ماه ها پیش طرح یارانه سبز را مطرح و بارها از آن اختصار و به تشریح سخن گفته است: «یارانه سبز را به کسانی اختصاص می دهم که شیلات، کشاورزی، زراعت، دامداری و صیادی کشور را از شیوه سنتی به مکانیزه تغییر دهند. در این طرح دولت می تواند در طول سال و به ویژه از ابتدای کشت، بر اساس فرمولی مشخص، تسهیلاتی را به عنوان یارانه به زارعان و کشاورزان اختصاص دهد. بخشی از این تسهیلات با سود 5 یا 6 درصدی وام بانکی و یا ودیعه بلاعوض خواهد بود.»
رضایی با وقوف بر جزییات این طرح توضیح می دهد: «این طرح متشکل از سه مرحله اجرایی بوده که ارائه تسهیلات به کشاورزان، سهیم شدن کشاورزان در سود محصول تولید شده و نیز قیمت گذاری در تولیدات کشاورزی از بخش های آن است. این طرح در مراحل ابتدایی بوده و با مطالعه و مشخص شدن جزئیات بیشتر به صورت کامل در اختیار دولت و مسئولان نظام - به منظور اجرا از سال آینده - قرار خواهد گرفت.»
با این وجود محمد باقر قالیباف دیگر کاندیدای ریاست جمهوری یازدهم هم نیز در سخنرانی های اخیر خود در روزهای گذشته به طرح «یارانه سبز» به عنوان یکی از وعده های انتخاباتی خودش اشاره کرده بود بی آنکه جزییات بیشتری از آنرا در اختیار قرار دهد. قالیباف گفته بود: «در دولتم به کشاورزان یارانه سبز می دهم.» محسن رضایی چند روز بعد با اشاره به این اظهار نظر ابراز می دارد: « کاندیداها نباید برنامههای سایر رقبا را به نام خود ثبت کنند برنامه یارانه سبز ماهها پیش از سوی بنده بیان شده است.»
برنامه های انتخاباتی محسن رضایی از انتخابات دوره گذشته بر مساله بهبود وضعیت اقتصادی تاکید ویژه داشته است و در دوره جدید نیز با توضیحات و مکمل های بیشتری ارائه شده اند. از مهم ترین ویژگی های این برنامه ها وجود توضیحات و جزییاتی است که آنها را عملی و در نوع خود به یکی از کامل ترین برنامه های ارائه شده از سوی کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری تبدیل می کند.
از همین روست که رضایی در واکنش به این «مهمترین» وعده انتخاباتی علی اکبر ولایتی که مشکل تورم را صد روزه حل می کنم؛ می گوید: «نباید با وعدههای مختلف از جمله اینکه تورم 100 روزه حل میشود مردم را سرکار گذاشت.» رضایی با آگاهی به وضعیت موجود و با توانایی و دانش لازم به خوبی می داند که برای رفع مشکلات بیشمار اقتصادی که بر روی هم تلنبار شده اند وعده صد روزه مهار تورم خیالی بیش نیست.
رضایی می گوید: «برنامه من این نیست که فقط گرانی ها و مشکلات اقتصادی فعلی را حل کنم بلکه با یک برنامه اساسی قصد دارم اقتصاد ایران را نوسازی و شکوفا کنم تا در آینده دیگر شاهد ورود هیچ مشکلی به پیکره اقتصاد ایران نباشیم.»
http://www.entekhabeshoma.ir/index.php