رهبر معظم انقلاب در مراسم ارتحال امام خمینی(ره):
کد خبر: ۷۰۳|
تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۰
تعداد نظرات: ۸ نظر
«امروز مسأله اصلی ما مسأله اقتصاد است»، اگر اقتصاد درست شود، دشمن بی‌دفاع می‌ماند. باور به خدا، باور به مردم و باور به خود برای همه نامزدها و مردم باید سرلوحه باشد. ده روز دیگر عرصه‌ یک امتحان بزرگ است که امیدواریم به لطف خدا، حماسه پربرکت و دارای نتایج خوب برای ملت رقم بخورد.
من به هیچ کس نظر ندارم؛ امروز مسأله اصلی ما مسأله اقتصاد است

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در مراسم بیست و چهارمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) تصریح کردند: انتخابات مظهر خودباوری است، چون هر کسی که رأی در صندوق می‌اندازد، احساس می‌کند در سرنوشت کشور خود دخالت کرده است.

محمود احمدی‌نژاد، آیت‌الله‌ هاشمی رفسنجانی، سید حسن، سید یاسر و سید علی خمینی نوه‌های امام، آیت الله مهدوی کنی، آیت الله جنتی، علی لاریجانی، آیت الله آملی لاریجانی، آیت الله شاهرودی، محسن رضایی، محمدرضا عارف، علی‌اکبر ولایتی، سید محمد غرضی، آیت‌الله امامی کاشانی، سرلشکر جعفری، سرلشکر صالحی، امیر سیاری، حجت‌الاسلام اژه‌ای، صادق محصولی، مرتضی تمدن، حجت‌الاسلام مصلحی، اسفندیار رحیم مشایی، محمدرضا رحیمی، علی نیکزاد، محسن رفیقدوست، سردار پاکپور، حداد عادل ،سعید جلیلی و ثمره‌ هاشمی از جمله شخصیت‌های حاضر در این مراسم بودند.

رهبر انقلاب با تأکید بر اینکه «اصل مطلب در انتخابات، ایجاد حماسه سیاسی است»، افزودند: حضور حماسی مردم در پای صندوق‌هاست و حماسه یعنی باور افتخارآفرینی که با شور و هیجان انجام می‌گیرد و این معنای حماسه است. هر رأیی که شما به یکی از نامزدها بدهید، رأی به جمهوری اسلامی ایران داده‌اید و رأی اعتماد به نظام و سازوکار انتخابات است.

مقام معظم رهبری در بخش دیگری از سخنانشان اظهار کردند: دشمنان در پی این هستند که از انتخابات تهدید درست کنند، در حالی که انتخابات فرصت نظام اسلامی است. آنها امید دارند که انتخابات سرد باشد تا بتوانند بگویند مردم به نظام اسلامی علاقه‌ای ندارند یا به دنبال به وجود آوردن فتنه هستند، کما اینکه در انتخابات سال 88 به دنبال انتخابات پرشور، فتنه درست کردند. دشمنان ملت به دنبال این چیزها هستند.

ایشان تصریح کردند: دشمنان این ملت 9 دی را فراموش کرده‌اند. آن کسانی که گمان می‌کنند در این کشور اکثریتی خاموش و مخالف با نظام جمهوری اسلامی ایران هستند، یادشان رفته که 34 سال است که هر سال در 22 بهمن در همه شهرهای این کشور جمعیت‌های بسیاری به دفاع از نظام جمهوری اسلامی ایران بیرون آمده و مرگ بر آمریکا می‌گویند.

مقام معظم رهبری تصریح کردند: یک روز می‌گویند انتخابات مهندسی شده است، یک روز می‌گویند انتخابات آزاد نیست، یک روز می‌گویند انتخابات از نظر مردم مشروع نیست، در حالی که نه مردم و نه انتخابات و نه نظام جمهوری اسلامی ایران را نمی‌شناسند و آنجایی را هم که می‌شناسند بی‌انصافی می‌کنند و ابایی از این بی‌انصافی ندارند.

رهبر معظم انقلاب در ادامه با تأکید بر آزاد بودن انتخابات در جمهوری اسلامی ایران، تصریح کردند: کجای دنیا این گونه است؟ در آمریکا و در دنیای سرمایه‌داری چنین است؟ در کشورهای سرمایه‌داری اگر عضو این دو حزب یا سه حزب بودند و پشتیبانی سرمایه‌دارها و مافیای قدرت و ثروت را داشتند، می‌توانند در عرصه انتخابات وارد شوند و تبلیغات کنند. هر کس انتخابات آمریکا را دنبال کرده باشد، این سخن را تصدیق می‌کند که افرادی بودند که مورد حمایت صهیونیست‌ها و شبکه سرمایه‌داری بین‌المللی نبوده‌اند و هرکاری کردند نتوانستند وارد عرصه انتخابات شوند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به این که «در کشور ما نامزد‌ها ‌مساوی و بدون خرج کردن یک ریال، ساعت‌ها در برنامه‌های گوناگون با مردم حرف می‌زنند»، تصریح کردند: در نظام جمهوری اسلامی برای وارد شدن در عرصه انتخابات، تنها مسأله مطرح، قانون است که یک عده می‌توانند بیایند و یک عده نمی‌توانند و این را قانون مشخص کرده و کسانی که این تشخیص را می‌دهند، بنا به قانون عمل می‌کنند.

ایشان همچنین خاطرنشان کردند: دشمن بر همه این واقعیت‌ها چشم می‌بندد و حرف می‌زند و حنجره‌ها و زبان‌های بی‌تقوا نیز آنها را تکرار می‌کنند.

مقام معظم رهبری افزودند: ملت ایران با حضور، ایستادگی و عزم راسخ خود به همه ترفندها پاسخ خواهند داد و پاسخشان کوبنده و قاطع خواهد بود.

ایشان در ادامه خطاب به نامزدها تأکید کردند: اینکه نامزدها در این برنامه‌ها زبان به نقد می‌گشایند، حق آنهاست به هر چه انتقاد دارند نقد کنند. انتقاد به معنی عزم و نیت برای پیمودن آینده پرتلاش است نه سیاه‌نمایی و بی‌انصافی.

رهبری با بیان اینکه «من به هیچ‌کس نظر ندارم»، تأکید کردند: حالا رسانه‌های خارجی می‌گویند فلانی به کسی نظر دارد اما من به هیچ‌کس نظر ندارم.

ایشان ادامه دادند: به آنها که می‌خواهند انتقاد کنند می‌گویم انتقاد کنند اما سیاه‌نمایی نباشد. انکار کارهای برجسته این دولت و دولت‌های قبلی نباشد انتقاد، انکار جهاد مثبت نیست. بلکه باید ضعف‌ها را بگویند. هیچ ‌کس امروز از صفر شروع نمی‌کند. هزاران کار صورت گرفته ‌و هزاران زیرساخت به وجود آمده است، هر کاری که می‌کنند باید از اینجا به بعد باشد، این همه کار را نمی‌شود به بهانه مشکلات و گرانی و تورم انکار کرد.

مقام معظم رهبری با بیان اینکه «البته مشکلاتی وجود دارد»، یادآور شدند: باید کسی بیاید که مشکلات را حل کند اما این نباشد که هر آنچه صورت گرفته است، انکار کنیم. کاندیداها وعده نشدنی ندهند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تأکید کردند:‌ کاندیدا‌ها طوری وعده ندهند که اگر در خرداد سال آینده، نوار سخنانشان برایشان پخش شد، شرمنده مردم باشند و به گونه‌ای وعده ندهند که در صورت شکست در انجام آنها، تقصیر را بر عهده این و آن بیندازند، چراکه رییس‌جمهور در کشور ما بر اساس قانون اساسی امکانات فوق‌العاده‌ای ‌دارد.

ایشان ادامه دادند: رییس‌جمهور همه ارکان اجرایی، بودجه و توان استفاده از تمام ظرفیت‌ها و صاحب‌نظران را ‌‌دارد و بنا به قانون اساسی دستش برای اختیارات اجرایی باز است و تنها محدودیت او قانون است. البته محدودیت به این معنا نیست که دست رییس‌جمهور بسته است؛ قانون نقش هدایت‌کننده دارد. لازم است رییس‌جمهور آنچه ‌‌مردم به آن نیاز دارند، پیش روی خود گذارد.

رهبر معظم انقلاب خطاب به رییس‌جمهور آینده ایران تأکید کردند: رییس‌جمهور قول دهد با عقل و درایت عمل کند، رییس‌جمهور قول دهد ‌با برنامه پیش‌ برود، رییس جمهور قول دهد با پشتکار پیش برود و از همه ظرفیت‌های قانون اساسی استفاده کند، رییس‌جمهور قول دهد به مدیریت اوضاع کشور بپردازد، رییس‌جمهور قول دهد که به موضوع اقتصاد که امروز در نوک پیکان دشمنی‌های غرب با ایران قرار دارد، بپردازد، رییس‌جمهور قول دهد حاشیه‌سازی نکند و دست اطرافیان خود را باز نگذارد، رییس‌جمهور قول دهد هیچ چشم‌داشتی به منابعی غیر از منابع ملی و داخلی نداشته باشد.

ایشان در ادامه تصریح کردند: برخی با این تحلیل نادرست که به دشمنان امتیاز دهیم تا آنان ساکت بنشینند، صحبت می‌کنند اما باید بدانیم که آنان نگران بیداری اسلام هستند، آنان نگرانند چون ما و شما هستیم و جمهوری اسلامی مقتدر و پابرجاست.

رهبر معظم انقلاب در ادامه سخنان خود با تأکید بر اینکه «14 خرداد مظهر دلبستگی ملت ایران به امام بزرگوار است»، خاطرنشان کردند: 14 خرداد فرصتی است تا از امام عزیزمان تجلیل کرده و عرض ارادت و اخلاص کنیم. هرچند یاد امام(ره) در میان ملت ما همواره زنده است، ‌روز 14 خرداد، مظهر دلبستگی ملت ایران به امام بزرگوار است.

ایشان خاطرنشان کردند: 14 خرداد امسال مصادف با شهادت جد بزرگوار ایشان حضرت موسی‌بن جعفر(ع) و پنجاهمین سال حادثه تعیین‌کننده و مهم 15 خرداد در سال 1342 است.

رهبر معظم انقلاب با اشاره به اینکه «15 خرداد مسأله و مقطع مهمی است»، تصریح کردند: 15 خرداد مبدأ نهضت بزرگ روحانیت و مردم نیست، بلکه این روز، پیوند مردم با روحانیت را در این مقطع خطرناک و حساس نشان داد.

ایشان یادآور شدند: رخدادهای پیش ‌از 15 خرداد 1342 نشان می‌دهد که نهضت روحانیت در این سال به اوج و نشاطی رسیده بود که دستگاه جبار چنین برخوردهای خشن با علما، طلاب و مراجع تقلید داشت؛ بنابراین، 15 خرداد یک مقطع بسیار مهمی است.

مقام معظم رهبری در ادامه بیانات خود، با اشاره به سخنرانی حضرت امام خمینی(ره) در مدرسه فیضیه یادآور شدند: سخنرانی امام(ره) در مدرسه فیضیه یک سخنرانی تاریخی و تعیین‌کننده بود که پس از اینکه امام را دستگیر کردند، در روز 15 خرداد عمدتا در تهران و نیز در قم و برخی شهرهای دیگر یک موج حرکت عظیم مردمی اتفاق افتاد و رژیم طاغوت با همه وجود با ارتش و پلیس خود، با دستگاه‌های امنیتی خود دست به سرکوب این حرکت مردمی زندند و یک قیام مردمی به وجود آمد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تصریح کردند: این موضوع نشان‌دهنده این بود که مردم ایران، آحاد ملت با روحانیت با مرجعیت که مظهر آن امام بزرگوار بودند چنین پیوند مستحکمی دارند و نکته اینجاست که همین پیوند است که ضامن پیشرفت و اوج نهضت و پیروزی نهضت می‌شود.

ایشان تأکید کردند: هر جا حرکتی یا یک نهضتی به مردم متکی بود و مردم با آن همراه شدند، این نهضت قابل ادامه است اما اگر مردم با آن پیوند نخورند با حرکت اعتراضی ناکام خواهد ماند کما اینکه پس از حادثه مشروطه در ایران قضایایی اتفاق افتاد و مبارزاتی هم از طرف گروه‌های چپ و هم از طرف گروه‌های ملی شروع شد ولی همه این‌ها در طول تاریخ نهضت‌های ایران، سرنوشتشان شکست بود چون مردم با این‌ها نبودند.

رهبر معظم انقلاب با تأکید بر اینکه «15 خرداد نشان داد مردم پشت سر روحانیت هستند»، افزودند: با دستگیری امام(ره) آنچنان قیامتی در تهران و برخی شهرستان‌های دیگر اتفاق افتاد که سرکوب وحشتناکی انجام شد و تعداد زیادی کشته شدند. در 15 خرداد چهره خشن دیکتاتور و چهره بی‌رحم رژیم طاغوت کاملا خود را نشان داد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در ادامه تأکید کردند: نکته دیگری که در قضیه 15 خرداد باید جوان‌ها و مردم عزیز ما به آن توجه کنند، این بود که در مقابل این کشتار بی‌رحمانه‌ای که در تهران و برخی نقاط دیگر به وجود آمد، هیچ نهادی از نهادهای دنیا از این سازمان‌های به اصطلاح حقوق بشر زبان به اعتراض نگشودند.

ایشان در بخش دیگری از سخنانشان با بیان اینکه «سه باور در امام(ره) بزرگوار وجود داشت»، خاطرنشان کردند: باور به خدا، باور به مردم و باور به خود از جمله باورهایی بودند که در وجود و تصمیم امام(ره) وجود داشت. امام(ره) با دل خود با مردم حرف زد و مردم هم با جان خود به او لبیک گفته و مردانه ایستادند.

رهبر معظم انقلاب اسلامی با بیان اینکه «مردم ایران الگوی استقامت و بصیرت شدند»، تأکید کردند: مردم در چشم امام(ره)، عزیزترین و دشمنان مردم منفورترین بودند. اینکه شما ملاحظه می‌کنید امام در مقابل قدرت‌های سلطه‌گر لحظه‌ای از پا ننشست، عمدتا به این دلیل بود که قدرت‌های سلطه‌گر دشمن سعادت مردم بودند و امام دشمن مردم را دشمن می‌داشت و در باور به خود و اعتماد به نفس امام به مردم ایران ما می‌توانیم را تعلیم داد اما قبل از اینکه «ما می‌توانیم» را امام به ملت ایران تلقین کند، «ما می‌توانیم» را در وجود خود زنده کرد.

رهبر معظم انقلاب در ادامه با بیان اینکه «یکی از ابزارهای موثر دشمنان برای تسلط به ملت‌ها تلقین «نمی‌توانید» است تا آنها را مأیوس کند»، افزودند: دشمن با این ترفند صدسال ملت ایران را از میدان‌های سیاست، علم و اقتصاد عقب نگه داشت اما امام(ره) این شجاعت را به ملت بازگرداند و ابزار تسلط ابرقدرت‌ها را از آنها گرفت. امام(ره) اعتماد به نفس، قاطعیت و شجاعت را به ملت ایران برگرداندند و ما ملت ایران احساس کردیم می‌توانیم، لذا حرکت کردیم، اقدام کردیم و امروز ملت ایران در میدان‌های مختلف پیروز شده است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در ادامه با بیان ویژگی‌ها و خصوصیات امام راحل یادآور شدند: امام(ره) چه در مدرسه فیضیه و در میان طلاب و مردم قم و چه در زمان تبعید و پس از آن با اتکاء به سه محور باور به خدا، باور به مردم و باور به خود قدرت‌های خارجی و دست‌نشاندگان آنها را تهدید کردند و این اعتماد به نفس به خود و نیروی ایمان به خدا بود که امام(ره) به آنها ایمان و باور داشت و همین باور در عمل و گفتار امام(ره) به ملت ایران منتقل شد.

ایشان خاطرنشان کردند: صد سال به ملت ایران تلقین کرده بودند که نمی‌توانید کشورتان را اداره کنید، عزت به دست آورید، ساخت و ساز کنید، در میدان عمل حرکت کنید و این باورمان شده بود.

رهبر معظم انقلاب با تأکید بر «اینکه این سه باور محور تصمیم‌گیری‌ها، اقدامات و سیاست‌های امام(ره) بود»، افزودند: در آغاز نهضت، در زمان تبعید و پس از آن این باور به امام(ره) قدرت داد به طوری که وقتی به ایران آمدند در اعلام نظام جمهوری اسلامی با ایستادگی صریح در مقابل نظم ظالمانه جهانی سخن گفتند و آنها را به چالش کشیدند.

مقام معظم رهبری خاطرنشان کردند: هیچ‌کس در حرف و عمل امام(ره) تا روزهای آخر زندگی نشانی از افسردگی، تردید، خستگی، وادادگی و تسلیم‌طلبی ندید، در حالی که بسیاری از انقلابی‌های دنیا وقتی به پیری می‌رسند، دچار تردید و محافظه‌کاری می‌شوند و گاهی حرف‌های اصلی خود را پس می‌گیرند اما بیانیه‌های امام(ره) در سالهای آخر عمر انتقادی‌تر، تندتر و قوی‌تر بود. امام(ره) پیر می‌شد اما دل او جوان بود. این سه باور بود که به تدریج مردم ما و در قشرهای دیگر متبلور شد و باعث شد مردم ایران روحیات خود را تغییر دهند و خدای متعال هم سرنوشت آنها را تغییر داد و نتیجه این شد که ایران وابسته تبدیل شد به ایران مستقل و سرافراز.

ایشان در ادامه یادآور شدند: ایران از وابستگی رژیم طاغوتی پهلوی که به مراتب بدتر از رژیم ذلیل قاجار بود و این وابستگی به حالتی شرم‌آور رسیده بود بعد از انقلاب به یک کشور مستقل و سرافراز تبدیل شد و یکی از دیپلمات‌های بلندپایه آمریکایی گفته بود که این ما بودیم که به شاه می‌گفتیم فلان چیز برای شما خوب است و فلان چیز بد و ما بودیم که می‌گفتیم که شما به چه چیزی نیاز دارید و به چه میزان نفت باید بفروشید و به چه کسی باید بفروشید و به چه کسی نفروشید و با چه قیمتی بفروشید و با چه قیمتی نفروشید و این کشور وابسته تبدیل شد به ایرانی سرافراز و مقتدر.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خاطرنشان کردند: سران پول‌پرست و غرق در شهوات لذات حیوانی بعد از انقلاب تبدیل شدند. به نمایندگان مردم و کسانی در این کشور فرمانروایی می‌کردند و قدرت سیاسی و اقتصادی را در دست گرفتند که نمایندگان مردم بودند و با همه ضعف و قوت‌هایی که داشتند این خصلت برای آنان وجود داشت که کیسه‌ای برای خود ندوخته بودند البته یکی ضعیف‌تر و یکی قوی‌تر اما نماینده مردم بودند در وجود همه بود.

ایشان تصریح کردند: کشور عقب‌مانده‌ ایران پس از انقلاب از لحاظ علمی تبدیل به یک کشور پیشرفته شد، چراکه ما قبل از انقلاب هیچ پیشرفت علمی‌ نداشتیم اما امروز مراکز سنجش علمی جهانی می‌گویند که متوسط رشد علمی یازده برابر متوسط جهانی است و همان‌ها می‌گویند که ایران تا سال‌های آینده و نزدیک سال 2017 به رتبه چهارم یا پنجم علمی دنیا دست می‌یابند.

حضرت امام خامنه‌ای خاطرنشان کردند:‌ کشوری که سال‌های پیش از انقلاب برای ساخت یک جاده، سد و کارخانه باید به سوی خارجی‌ها دست دراز می‌کرد، امروز به همت جوانان بدون کمترین اعتنایی به غرب توانسته است هزاران کارخانه، سد و راه بسازد ‌و امروز رشد علمی کشور به این نقطه اوج رسیده ‌و آیا شایسته است این‌ها را نبینیم؟

رهبر معظم انقلاب با اشاره به ضعف بنیه پزشکی در پیش از انقلاب، گفت: در زمان طاغوب برای اندک جراحی پیچیده‌ای افراد اگر پول داشتند باید سرگردان کشورهای خارجی می‌شدند و اگر پول نداشتند باید می‌مردند. اما امروز جراحی‌های پیچیده در ایران و نه فقط در تهران در اقصا نقاط کشور انجام می‌شود.

ایشان با بیان اینکه «توجه به نقاط دورافتاده و محروم در زمان شاه باعث تعجب بود»، فرمودند: امروز اگر به این مناطق توجه نشود باعث تعجب است و در دور دست‌ترین مناطق راه، برق و امکانات وجود دارد.

مقام معظم رهبری در ارتباط با پیشرفت علمی در دانشگاه‌ها نیز اظهار کردند: امروز دانشجویان و اساتید ما بیست برابر و سی برابر شده‌اند و تولید عمل به شدت رشد کرده است و ما شاهد کثرت دانشجو و استاد هستیم و در هر شهر دورافتاده‌ای چندین دانشگاه و مرکز علمی وجود دارد.

ایشان با اشاره به اینکه با همت جوانان و مسئولان در سی و چندسال حوادث مهمی اتفاق افتاده است، افزودند: زیربناهای فراوانی ساخته و به برکت انقلاب هزاران کارخانه ایجاد شده و محصولاتی که باید قبلا با منت از خارجی‌ها می‌خریدیم، امروز به وفور در داخل تولید می‌شود. اینها را باید دید. اینها به برکت همان سه باوری است که امام(ره) در ملت تزریق کردند و آن باور به خدا، باور به مردم و باور به خود بود. ما این حرف‌ها را نمی‌زنیم که غرور کاذب به وجود بیاید، چراکه هنوز راه بسیاری در پیش داریم.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با بیان اینکه «اگر خودمان را با دوران طاغوت مقایسه کنیم خیلی چیزها به چشم می‌آید»، تصریح کردند: اما اگر‌ با آنچه در اسلام مطلوب است و آنچه ‌اسلام برایمان خواسته را مقایسه کنیم راه بسیاری در پیش داریم. اسلام برای ما خواسته است که عزت و رفاه دنیا و اخلاق و معنویت باشد و اگر با این اهداف مقایسه کنیم، راه طولانی در پیش داریم.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خاطرنشان کردند: جوانان عزیز و ملت بدانند که ادامه راه را هم با همین سه باور می‌توان و باید پیش برد. بدانید راه طولانی است؛ اما شما توانایی ‌و قدرت و امکان دارید و می‌توانید این راه را تا رسیدن به قله‌ها با توانایی و سرعت و شتاب لازم ادامه دهید. اگر دشمنان می‌خواهند یأسی به وجود آورند دشمنی می‌کنند.

ایشان با تأکید بر اینکه «همه‌ چیز نمایانگر امید است»، ادامه دادند: نقشه راه که اصول امام ماست، در پیش روی ماست. آن اصولی را که با تکیه بر آن ملت عقب‌افتاده ‌به ملت سرافراز تبدیل کردند. اصول امام (ره) روشن است بیانات و نوشته‌های ایشان در بیست و چند جلد وجود دارد و خلاصه آن در وصیت امام(ره) آمده است.

مقام معظم رهبری خاطرنشان کردند: مفید نمی‌دانیم که با تمسک به اسم امام(ره) اصول را فراموش کنیم. اسم به تنهایی کافی نیست. امام(ره) با اصول و نقشه راه این ملت را جاودانه کرده است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در ادامه با اشاره به اصول امام(ره) در سیاست داخلی، خارجی، فرهنگ و اقتصاد ادامه دادند: امام از مسئولان توقع داشت که بر اساس این الگو اقدام کنند.

مقام معظم رهبری در بخش دیگری از بیانات خود با بیان اینکه «عصبانیت دشمنان ناشی از این است که امام(ره) ما زنده است و 14 خرداد که روز رحلت امام (ره) است مردم به خروش می‌آیند»، خاطرنشان کردند: این عصبانیت را باید با اقتدار ملی جبران کرد.

ایشان در پایان با تأکید بر اینکه «امروز مسأله اصلی ما مسأله اقتصاد است»، اظهار کردند: اگر اقتصاد درست شود، دشمن بی‌دفاع می‌ماند. باور به خدا، باور به مردم و باور به خود برای همه نامزدها و مردم باید سرلوحه باشد. ده روز دیگر عرصه‌ یک امتحان بزرگ است که امیدواریم به لطف خدا حماسه پربرکت و دارای نتایج خوب برای ملت رقم بخورد.
 

ارسال نظر
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
حسن
|
-
|
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۴
0
19
حضرت آقا هميشه هوشمندانه مردم را به انتخاب اصلح سوق مي دهند. پاينده باد رهبر فرزانه انقلاب
زنده باد دکتر رضايي
حميدرضانصيري ازكرج
|
-
|
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۴
0
11
باسلام آقاي دكترمحسن رضايي بچه هاي كرج ازشماحمايت مي كنند
مصدق
|
-
|
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۴
0
4
نه قرمز. نه ابي..............محسن انقلابي
محمد نامجو
|
-
|
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۴
0
6
با سلام خدمت دکتر رضايي و خسته نباشيد
فرموده هاي رهبر معظم ما، ما رو به اين موضوع هدايت ميکنن که بايد کسي رو انتخاب کنيم که به لحاظ اقتصادي، نسبت به بقيه اصلح تر باشه. در اوضاع فعلي هم تنها اقتصاددان، همان نخب? اقتصادي ما يعني دکتر رضايي هست و به ايشان راي خواهيم داد. به اميد اينکه پيروز ميدان، طرفداران حق خواهند بود که خدا شاهده که حق دکتر رضاييه که 25 خرداد جشن پيروزي بگيره
تيزجنگ
|
-
|
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۴
1
6
با سلام به همه ي مردم ايران و درود خاص به طرفداران دکتر رضايي از همينجا از شهرستان بستان آباد اعلام ميکنم چشم اميد مردم به پيروزي پرافتخار شما دوخته شده من تحصيلکرده رشته رياضي و آمار هستم وبا برنامه هاي دکتر کاملا موافقم
sajad
|
-
|
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۴
0
0
ما بچه هاي اتاق 387 خوابگاه بهشتي دانشگاه نجف اباد حمايت تمام عيار خود از دکتر رضايي رو اعلام ميکنيم
موسي
|
-
|
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۴
0
3
سلام دوستان نظر سنجي به نفع دکتر رضايي يادتون نره
http://entekhabeshoma.ir/
http://www.tebyan.net
http://www.bornanews.ir/
http://www.asriran.com/
http://fararu.com/
http://www.ammariyon.ir/
http://www.akharinnews.com/
http://hamenews.com/
http://www.bultannews.com/
http://ie92.ir/pollsarchive/
يک خبرنگار
|
-
|
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۴
0
2


آقا محسن خيلي راي داره من خودم خبرنگارم خيلي از شهرا رو مي رم
اين فقط حربه ي سايرينه که مي گن آقا محسن راي شون کمه
اين طوري مي گن که ماها کلا وارد مقايسه از نظر برنامه با ساير کانديداها نشويم
يا ابالفضل