نماینده محسن رضایی در امور زنان و خانواده:
کد خبر: ۷۰۶|
تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
طرح کوثر با راهکارهای ده‌گانه برای حمایت‌های فرهنگی، اقتصادی، حضور سیاسی و فعالیت‌های اجتماعی از جمله برنامه های محسن رضایی برای زنان است.
راهکارهای ده گانه محسن رضایی برای حمایت از زنان

ایران من سلام: او  به حضور زنان در کابینه‌ تاکید دارد. تاسیس دانشگاه مجازی در زمینه مطالعات زنان و خانواده سهم برابر زنان در بهره‌برداری از منابع ملی و امکان تاسیس شرکت‌های خصوصی، اشتغال‌هایی از نوع حضور زنان در خانه که در بسیاری از کشورهای دیگر مورد توجه است و ما به آن کاملا بی‌توجهیم، رعایت عدالت جنسیتی در تخصیص پست‌های مدیریتی بالا به زنان ، سهم زنان در بازار بورس و حق عائله مندی که باید به خود زنان تعلق بگیرد و نه اینکه در فیش حقوقی آقایان درج شود از جمله اقداماتی است که در دولت دکتر محسن رضایی برای حمایت از زنان محقق خواهد شد. 
شیدا نیکو روین نماینده محسن رضایی در امور زنان و خانواده با توضیح این مطالب و ضمن بیان دیدگاه‌های محسن رضایی در امور زنان و خانواده می گوید: شعار اخلاق‌محوری توسط همه کاندیداها مطرح شده و همه آنها  بر واژه‌هایی مانند عدالت تاکید می‌کنند،اما معنی اخلاق گرایش به فضایل است و عدالت یکی از این فضایل محسوب می‌شود.
    در دولت احتمالی آینده‌ که دکتر رضایی مسولیتش را به خواهد گرفت نمی‌توان مساله زن و مرد را مقولات جدا از هم در نظر گرفت و درباره آن تصمیم‌گیری کرد. کاش می‌توانستیم موضوعات مربوط به زنان را با حضور مردان و در تبادل نظر با هم بررسی کنیم. تاکید ما این است که مقوله زنان را زنانه نبینیم.
    به گفته نماینده محسن رضایی در امور زنان به همان میزان که حفظ اقتدار و صلابت مردان در جامعه و خانواده اهمیت دارد باید کرامت و حرمت زنان هم مورد توجه باشد. حرف زدن از حقوق زنان به معنی از یادبردن و یا ندیده گرفتن این اقتدار نیست. نیکوروین گفت: «حضرت امام فرمودند خدمتی که این انقلاب به زنان کرد به مردان نکرد. این یک حقیقت است. در سمینارهایی که در خارج از کشور برگزار می‌شود می‌بینیم که زن ایرانی به عنوان الگو مورد توجه است.
وی همچنین با اشاره به اینکه یکی از تاکیدات مقام معظم رهبری هم بر رفع مساله خشونت علیه زنان است گفت: در دیداری که در سال ?? با ایشان داشتیم فرمودند: ما مردان متدینی داریم که تدینشان باعث نشده که از غلظتشان در رفتار با زنان کاسته شود. ایشان این دسته از مردان را در نهایت به تمکین قانون توصیه کردند.
نماینده رضایی در امور زنان گفت: «ما در حوزه زنان قانون و مصوبه و لایحه کم‌نداریم. حتی در همین دولت دهم هم برنامه های بسیاری خوبی در این زمینه به مرحله تصویب و تخصیص بودجه رسید. مساله اصلی از یک‌سو این است که وقتی منشوری در مرحله اجرا قرار می‌گیرد همه نگاه‌ها و  سیاست‌گذاری‌ها زنانه است اما در حوزه‌های مدیریتی و اجرایی نگاه و عملکرد مردسالارانه وجود دارد. در اینجاست که سلیقه‌محوری اعمال شده و قوانین اجرا نمی‌شوند.
وی افزود: دلیل دیگری هم وجود دارد که این برنامه‌ها عملی نمی‌شوند. این دلیل چیست؟ چیزی که ما کم داریم در پاسخ این سوال نهفته است. پاسخ این است که متاسفانه دولت‌های ما در ادامه فعایت‌های همدیگر نیست. هر دولتی با بی‌توجهی به بسیاری از طرح‌های و مصوبات دولت پیشین لایجه‌ها و برنامه‌های خود را پیاده می‌کند. وظیفه رییس جمهور آینده به مرحله اجرایی رساندن همه برنامه‌هاییست که به مرحله تصویب رسیده و مسکوت مانده‌اند.
نیکو روین تاکید کرد: «البته مشکلاتی هم در زمینه قانون داریم که باید مورد تجدیدنظر قرار بگیرند. مثلا مساله تمکین زنان از مردان است که به موجب قانون این عدم تمکین برای مرد حقوقی را بوجود می آورد که در حالت عکس آن و با خشونت مرد و آسیب‌رسانی او به زن حقوقی برای زن علیه این خشونت مرد ایجاد نمی‌کند. قاضی فورا علیه زنی که تمکین نمی‌کند حکم می‌دهد در حالی که به اعتقاد من قاضی باید در یک فرایند دادرسی به یقین برسد و حکم کند. آقای رضایی برای حل معضل زنان در زمینه حقوق و قضا حضور بیشتر وکلای زن و قضات زن را در دستگاه دادگستری پیش‌بینی کرده است.
نیکو روین در پایان تاکید کرد: «وقتی مساله زنان مطرح می‌شود باید خود زنان هم دیده شوند و با آنها  برخورد تشریفاتی صورت نگیرد . ما می‌خواهیم در دولت آینده  حمایت‌های و پی‌گیری‌های دولت از زنان دستخوش سلیقه‌ها  و مدیریت مردانه قرار نگیرد.  در تمام این سال‌ها در زمینه زنان یا افراط کرده ایم و یا تفریط دولت باید با برنامه‌ریزی‌هایش همه اقشار زنان را زیر پوشش خود بگیرد و این مساله در برنامه‌های فرهنگی و زنان دولت آینده محسن رضایی پیش‌بینی شده است.

 

 

 

ارسال نظر
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
رنج ديده
|
-
|
۱۶:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۴
0
0
مشکل ما سربازي است که چرا يک فرد بايد دو سال از عمر مفيد خود را تلف کند