کد خبر: ۸۰۴|
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۴
تعداد نظرات: ۳ نظر
برنامه پاسخ به سوالات جوانان که اختصاص به سوالات جوانان از نامزدهای ریاست جمهوری دارد در بدو تولد دچار پیری زودرس شده و این برنامه بدون آنکه رنگ و لعاب جوانانه داشته باشد از اجرا تا گزارش های پخش شده رنگ و بوی میانسالی می دهد. برنامه های گفتگومحور یکی از ساختارهای برنامه سازی مرسوم در دنیا است اما معمولاً سازندگان چنین برنامه هایی تلاش می کنند فضای برنامه را متناسب با موضوعاتی که قرار است از سوی مجری و مهمان برنامه مورد بحث قرار بگیرد، تغییراتی بدهند تا برای بیننده ای که هر شب تماشاگر این برنامه
معنی پاسخ به سئوالات جوانان را هم فهمیدیم

برنامه های گفتگومحور یکی از ساختارهای برنامه سازی مرسوم در دنیا است اما معمولاً سازندگان چنین برنامه هایی تلاش می کنند فضای برنامه را متناسب با موضوعاتی که قرار است از سوی مجری و مهمان برنامه مورد بحث قرار بگیرد، تغییراتی بدهند تا برای بیننده ای که هر شب تماشاگر این برنامه است رخوت ایجاد نکند و جذابیت و چالش به همراه داشته است. اما نکته جالب این است که این مساله چندان از سوی برنامه سازان ما مورد توجه قرار نمی گیرد.
طبیعی است وقتی شبکه ای با عنوان شبکه جوان فعالیت می کند، ماموریت دارد تا برای بینندگانش برنامه های جذاب تهیه و پخش کند اما این شبکه فارغ از ماموریتی که به عهده دارد و به جای بهره بردن از جذابیت های بصری و محتوایی که به این واسطه جوانان را پای برنامه ها بنشاند آنها را فراری می دهد.
 مسلماً وقتی یک جوان پای برنامه های شبکه ای که نام جوان را به یدک می کشد، می نشیند انتظار دارد در برنامه گفتگو محور حساس که  هر شب با حضور یکی از نامزدهای انتخاباتی پخش می شود، نامزدها پاسخگوی سوالات و دغدغه های اجتماعی او باشند اما شبکه سه در برنامه پاسخ به سوالات جوانان در همان قدم اول راه به اشتباه رفته و به جای آنکه یک مجری جوان انتخاب کند تا بتواند از زبان جوانان با نامزدهای ریاست جمهوری صحبت کند اما این اتفاق نیفتاده است، حتی مجری برنامه در گفتگو  با محسن رضایی اعلام کرد که دوره دبیرستانش را در دهه 70 سپری کرده است. این انتخاب اشتباه شبکه سه فقط به مجری ختم نمی شود، چرا که گزارش هایی که برای نامزدها پخش می شود، رنگ و بوی جوان ندارد.
نکته جالب اینجاست که گزارشگر به جای اینکه به سراغ جوانان برود و از آنها سوال بپرسد که چه توقع و انتظاری از رئیس جمهور منتخب شان دارد به سراغ میانسالان رفته و از آنها این سوال را می پرسد. طبیعی است وقتی جوانان مطالبات خودشان را از این برنامه دریافت نمی کند کانال تلویزیون را تغییر می دهند. از سوی دیگر برنامه سازان این برنامه تنها چند سوال تکراری همچون آیا انتقاد پذیر هستید؟ با گرانی و تورم چه کار می خواهید انجام دهید؟ برای برنامه هسته ای ایران چه راهکارهایی دارید؟ انگیزه شما از ورود به عرصه انتخابات چه بود؟ و ... را به دست مجری دادند و او به دور از خلاقیت این سوال های تکراری را از نامزدها می پرسد.
گرچه این برنامه تولیدی پخش می شود اما فقط کافی بود برنامه سازان این برنامه اندکی تفکر می کردند و در هر برنامه از چند جوان دعوت می کردند تا هر یک از نامزدها پاسخگوی سوالات آنها می شدند. با کمی درایت این برنامه می توانست شکل بهتری به خودش بگیرد و برای جوانان هم دیدنی تر می شد اما حالا یک برنامه ای است که تنها در قفس کلیشه ها اسیر شده است.


 

ارسال نظر
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۴
تغييرات
|
-
|
۱۳:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۰
0
7
خدا لعنت کنه مسولي رو که براي جوانان کار نکنه..تمامه مسولين و دولت ماهانه ميلياردها تومان حقوق از بيت المال ميگيرن اما فقط باعثه بدبختي و فساد تباهي و مردم و بخصوص جوانان شدن منکه به اندازه ي سره سوزن هم در اين پول ها سهم داشته باشم که البته دارم حلال نميکنم..جناب رضايي به شما راي ميدم و توقعه تغيير دارم
مرجان
|
-
|
۱۳:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۰
1
14
سلام
ديدم وقتي آقا محسن از مجري سوال پرسيد،مجري نميدونست چي جواب بده!واقعآ ضايع بود
خوشم اومد آقا محسن خيلي باهوشه...هاهاها
sara
|
-
|
۱۳:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۰
0
0
درود بر شما جناب رضايي .من 17سال سن دارم وبسيار تاسف ميخورم که نميتوانم راي بدهم.اما بسيار برايتان دعا کردم و توکل به خدا دارم.در پناه حق.ياابوالفضل.سلام بر زندگي..