به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دکتر رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار با این هیأت که متشکل از «استار بک» مدیرکل سیاسی وزارت خارجه دانمارک، «آندرس کریستین هوگارد» سفیر دانمارک در تهران و هیأت همراه بود، ضمن تشریح تخاصم تاریخی غرب با ایران اسلامی افزود: پیش از دور جدید مذاکرات ایران با 1+5 در ژنو که منجر به توافقی 6 ماهه شد، بارها در موضوعات مختلف توافقاتی بین ایران و غرب رخ داده ولی هر بار آنها و به ویژه آمریکا توافق را نقض کردند.
وی ادامه داد: ایران در برقراری امنیت و صلح در عراق و افغانستان و مبارزه با مواد مخدر کمک بزرگی به ثبات و امنیت در منطقه کرد اما امریکایی ها حاضر به اعتراف آن نیستند و اقدام متقابلی را انجام نمی دهند.
دکتر محسن رضایی با محور شرارت نامیدن ایران توسط امریکا علیرغم اقدامات صلح جویانه ایران در زمان سید محمد خاتمی رییس جمهور اسبق ایران از هیأت دانمارکی پرسید: به نظر شما چرا غرب در تقابل، ایران را در محور شرارت قرار داد؟ در هشت سال اخیر باید غرب فهمیده باشدکه ملت ایران قطعا با چنین رفتارهایی از ارزش ها و منافع ملی خود عقب نشینی نخواهد کرد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سوالی درباره وقایع سوریه از سوی هیأت دانمارکی گفت: امروز در سوریه دو گروه در مقابل اسد قرار دارند، گروهی به دنبال اصلاح ساختارهای سیاسی سوریه هستند و گروه دوم، تروریست هایی قرار دارند که 10 برابر از القاعده خطرناک ترند. اگر اینها به قدرت می رسیدند حتی برای کشورهای اروپایی هم مشکل درست می کردند. حال سوال این است که آیا افکار عمومی غرب این نکات را می داند یا چشم و گوش بسته پیرو فضاسازی های رسانه ای حرکت می کند؟
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: با توجه به شرایط اقتصادی اروپا و پتانسیل بالای ایران، اطمینان داریم اگر بحث های اقتصادی به جای بحث های سیاسی محور قرار بگیرند برای دو کشور منافع بسیاری خواهد داشت.
رییس هیأت دانمارکی نیز در این دیدار با اشاره به هشتادمین سالگرد روابط سیاسی ایران و دانمارک با بیان نقش کلیدی ایران در منطقه گفت: اختلاف و بی اعتمادی بین قدرت های بین المللی و منطقه باعث ایجاد مشکل برای کشورها شده است.
وی افزود: از آنجا که غرب ا از ایفای نقش توسط مذهب در جوامع خود می ترسد با آن مقابله می کند. به همین دلیل معتقدیم بسیاری از درگیری ها، ناشی از اصل مذهب نیست و ریشه سیاسی دارد. بی اعتمادی که بین ایران و غرب بوجود آمده باید حل شود.
وی در پایان ضمن ابراز امیدواری برای تقویت بنیان های روابط سیاسی ـ اقتصادی با ایران گفت: امیدواریم ایران در نشست ژنو 2 برای سوریه حضور فعال داشته باشد.
با بستري شدن حضرت آيت الله راستي کاشاني در بيمارستان، دکتر محسن رضايي به ملاقات وي رفت.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني دکتر رضايي: دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با حضور بر بالين يار ديرين امام راحل از خداوند متعال براي اين استاد گرانقدر حوزه علميه آرزوي سلامتي و بهبودي کامل کرد و در ادامه جريان روند درمان ايشان قرار گرفت.
آيت الله حاج شيخ حسين راستي کاشاني از پيشتازان انقلاب اسلامي که در سوابق خود مسئوليتهايي همچون نمايندگي امام خميني (ره) در سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي را داشته و از علماي برجسته حوزه علميه است، طي روزهاي اخير بدليل نارسايي قلبي در يکي از بيمارستانهاي تهران بستري هستند.
گفتني است پيش از اين جمعي از علما و شخصيت هاي سياسي و مسئولين نظام با حضور بر بالين آيت الله حاج شيخ حسين راستي کاشاني براي وي آرزوي سلامتي کردند.
با سلام و خسته نباشيد به حضور آقاي دكتر محسن رضايي اميدواريم وجودتان همواره تندرست و پويا باشد خواهشمندام نامه درخواست وقت ملاقات با حضرتعالي كه به مسئول دفتر تون مي فرستم موافقت فرماييد تا از نزديك به حضورتان شرفياب گردم و به آرزوي چند ساله ام برسم فقط 10 دقيقه وقت با ارزشوتون رو با اين حقير بگذرانيد ان شالله كه پيام مرا ببينيد به اميدديدار
حادثه تاسف بار تصادف در جاده شوشتر که به جان باختن جمعي از هموطنان عزيزمان انجاميد عموم مردم به ويژه خوزستاني هاي عزيز را اندوهگين ساخت .
اينجانب ضمن ابراز همدردي با داغديدگان و سوگواران اين واقع? دلخراش ، اميدوارم مسئولين محترم ذيربط ، با رسيدگي جدّي به علل وقوع آن ، زمينه هاي تکرار اينگونه وقايع را براي هميشه از بين ببرند.
براي درگذشتگان اين واقع? تلخ ، رحمت و غفران و براي بازماندگان گرامي و ارجمندشان ، از درگاه حضرت حق ، صبر و اجر و آرامش مسئلت مي نمايم.
محسن رضايي
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام